Championes League trekning 23. juni

Trekning av kvalifiseringsgrupper til årets deltagelse i Championens League skjer i Nyon (Sveits) 23. juni. Vi er ranka som lag 14, og havner på seednings nivå 2.

Det er 40 lag som deltar i kvalifiseringsspillet, og puljevinnerne i tillegg til beste 2-er lag går videre til 16-dels finale. De 40 lagene deles inn i puljer a. 4 lag, og møter hverandre i enkel serie fra 22. til 27. august. Gruppene består av et lag fra vært seednings nivå, og det blir svært spennende å se hvem vi møter. Hvor vi havner blir avgjort i Sveits 23. juni, og følgende lag er plukket ut som kampsted for de 10 puljene (tall i parentes er seednings nivå):

Apollon Ladies FC, Cyprus (1)
Olimpia Cluj-Napoca, Romania (1)
WFC SFK 2000, Sarajevo Bosnia-Herzegovina (1)
MTK Hungária FC, Hungary (2)
?NK Osijek, Croatia (2)
Pärnu Jalgpalliklubi, Estonia (3)
?NK Olimpija Ljubljana, Slovenia (3)

?NK Breznica Pljevlja, Montenegro (4)
Linfield Ladies, Northern Ireland (4)
FC Martve, Georgia (4)

Mange spennende byer og land for våre jenter å reise til, men uansett er målsetning å ta seg videre til 16-dels finalen. De fleste lag er ukjente for oss, og det er vanskelig å noe formening om hvem vi ønsker, og ikke ønsker. Muligens kan det være en fordel å unngå lag som FC Zürich Frauen fra Sveits, som er topp seedet, men tapte 16-0 over to kamper for Lyon i fjorårets 8-dels finale. FC BIIK-Kazygurt fra Kazakhstan er heller ingen drømme motstander, og Stjarnen fra Island er også et godt lag. Men dette får vi ta etter 23. juni, da kan vi starte planlegging og foreberedelse.

Neste kamp

Toppserien damer

A-lag herrer 5. divisjon

Fredag 20. april kl. 19.00

Avaldsnes - Hemingstad

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift