«To be og not to be, that`s the question»

Det blir nabooppgjør på Avaldsnes idrettssenter på torsdag. Da møtes tabellnaboene Avaldsnes og Varhaug - en kamp vi karakteriserer med et sitat fra Hamlet. "To be or not to be", that`s the question.

Bilde: Trener Alf Trygve Velde lover full innsats fra sine gutter mot Varhaug på torsdag

Nå skal vi ikke kalle vårt A-lag herrer i 4. divisjon særlig kunstnerisk så langt i årets sesong, i alle fall ikke sammenlignet med Shakespeares «Hamlet». Det ville heller ikke vært rettferdig. Men vi fant likevel beskrivelsen nokså passene før herrenes viktigste kamp så langt ? bunnoppgjøret hjemme mot Varhaug i morgen torsdag. For «to be, or not to be», er faktisk spørsmålet.

Selv om over halve sesongen gjenstår, og det fortsatt er mange poeng å dele ut, er det likevel en slags skjebnekamp som kommer til å utspille seg på Idrettssenteret torsdag kveld. Avaldsnes ligger nederst på tabellen med sitt ene poeng, to bak Varhaug. Seier til gjestene, og våre gutter blir liggende bakerst helt alene. Seier, og laget er for fullt med i kampen om å prøve å berge plassen. Altså - en skjebnekamp.

- Ja. Jeg er ikke uenig i det. Det hadde smakt meget godt med en seier. Det er ikke kjekt å havne desidert jumbo. Det er bare en ting å gjøre, å brette opp armene og gå i krigen. Det sier lagets trener Alf Trygve Velde, og legger til: -Det handler om å finne fram taktene fra 1. omgangene mot Kopervik og Djerv 1919. Vi har vist at vi kan, men vi må holde mer enn en omgang. Dessuten må vi ikke gi opp. Det er enkelt å falle bakpå når vi får en og to i tryne, men da må vi reise oss, legger Velde til. Han lover at spillerne skal vise glød og vilje og sloss for årets første seier på torsdag.
Avaldsnes ? Varhaug spilles på Idrettssenteret torsdag 15. juni kl. 19.00

Neste kamp

Toppserien damer

A-lag herrer 5. divisjon

Fredag 20. april kl. 19.00

Avaldsnes - Hemingstad

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift