Ull/Kisa xtra - nytt treningstilbud

Ull/Kisa Fotball starter opp med Ull/Kisa xtra etter sommerferien. Ull/Kisa xtra er tilbud om fotballtrening i SFO tiden, som er et supplement til lagets treninger. Nå blir det også mulighet med transport fra skolen til treningen.

Endelig er det klart for Ull/Kisa xtra, et treningstilbud til gutter og jenter i alderen 7 - 12 år, som har lyst på ekstra treninger i tillegg til lagets egne treninger. Treningene vil foregå i SFO tiden, slik at deltagerne er "ferdig trent" før ettermiddagens aktiviteter setter inn.

Alle deltagere kan nå i første omgang velge mellom å delta en eller to dager i uken på treningene. Nå vil det også være mulighet for transport fra skoler på Jessheim, men det er begrenset med plasser på bussen, så det vil være "først til mølla" prinsippet som gjelder på transporten.

Blant det nye i Ull/Kisa xtra er at det er to og to årskull som trener samtidig, men ikke nødvendigvis sammen. Men det gir spillere muligheten til å bli kjent på tvers av årskull, og det gir også muligheter til å sette sammen treningsgruppene på treningene på en annen måte.

Vi håper også å få i gang en egen gruppe for jenter i alderen 9 - 12 år, som har tilbud om å trene to dager i uken. Vi håper dette vil bidra til at jentene i større grad har lyst på ekstra treninger.

For mer informasjon om treninger, tider, priser og transport, klikk her.

 

Sponsor

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift