BJARG FOTBALLAKADEMI - FULLTEGNET!

FOTBALLAKADEMIET ER NÅ FULLTEGNET.

Årets storsatsing på fotballfronten i Bjarg er fotballtrening umiddelbart etter skoletid. Bjarg starter eget fotballakademi på Stavollen for skoleåret 2017/18 med oppstart allerede 16. august. Fra nå av vil Akademiet være etter skoletid, det vil si at det ikke blir helgeakademier det neste året. Mandag, onsdag og fredag er dagene med fotballakademi. Tilbudet gjelder for gutter og jenter født i 2005 – 2008, som er ekstra fotballmotiverte og liker å trene/være i bevegelse. 

Akademiet følger skoleruten.

Bjarg-akademiet ledes av Torbjørn Birkelund som har Uefas B-lisens og som trener klubbens A-lag. Med seg har han erfarne trenere som også har overordnet sportslig ansvar for fotballen i Bjarg.

Utviklingsplaner

På Bjargs fotballakademi vil vi utfordre jentene og guttene på tekniske og taktiske ferdigheter, motorikk og koordinasjon. Idrettsglede og gode holdninger kombinert med stor idrettsglede vil være høyt prioritert.

Spillerens individuelle og relasjonelle ferdigheter skal hele tiden være i fokus. Deltakerne vil ha egne utviklingsmål som presiseres i individuelle utviklingsplaner.

Faste treningstider hver uke:

Mandag 15.00 – 16.30
Onsdag 14.45 – 16.15
Fredag 14.45 – 16.15

Det er valgfritt om man vil delta på en, to eller tre treninger, men månedsprisen er den samme.

Leksehjelp

I tiden mellom skoleslutt og trening er klubbhuset åpent. Her kan spillerne slappe av eller gjøre lekser.  Det er fornuftig å jobbe med det mest selvgående disse dagene, men Torbjørn Birkelund er utdannet lærer og vil kunne veilede. Vi serverer frukt og drikke før trening.

Pris og påmelding

Bjarg-Akademiet koster 850 kroner måneden. For august er prisen 400 kroner. Utover dette kommer en engangsavgift på 950 kroner for utstyrspakken som Akademiet kommer til å bruke. Da får deltakerne genser, T-skjorte, shorts og bukse som brukes på Akademiets treninger. Første faktura sendes i august.

Vi har i denne omgang 60 plasser etter «først til møllen» prinsippet. Påmelding gjøres direkte på bjarg.net.

http://kxweb.no/portal/public/event/signup.do?siteId=135&eventId=30804

Spørsmål/Kontakt

Ta kontakt med Torbjørn Birkelund på telefon 926 01 893 eller fotballakademi@bjarg.net. Denne mailadressen er ikke helt klar ennå.  Eventuelle spørsmål kan sendes til fotball@bjarg.net inntil videre.

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift