En kamp for historiebøkene

Det spirer og gror godt på jente-/damesiden i GIL Fotball. Såpass godt at det i går ble spilt intern seriekamp mellom to damelag fra GIL. For noen år siden klarte vi med nød og neppe å stable ett J-15 lag på bena, og det var da klubbens eldste lag på damesiden. Mye har skjedd siden den gang.

For noen år siden startet vi opp med ett 7er lag bestående av damespillere som ikke holder junioralderen, for å si det sånn. Disse holder koken stadig vekk, og er en gjeng på ca 12 spillere som koser seg med trening og seriekamper. Så i seriespill figurerer disse som Gjerdrum 2.

Så har vi en del spillere som egentlig er J-19 spillere, men da det ikke finnes J-19 serie i Akershus så måtte de meldes opp i 4. div for damer som Gjerdrum 1. I tillegg har disse jentene meldt på ett lag i 7er, og da blir det altså Gjerdrum 3.

Det er to 7er serier i Akershus, og Gjerdrum 2 og 3 havnet i samme serie. Så søndag kveld var det duket for det som trolig er den første interne damekampen i Gjerdrum. Om det var lagenes litt forskjellige oppladninger som gjorde utslaget i resultatet vites ikke. For mens de yngre jentene ladet opp med jacuzzi hos en av spillerne på fredag, så var flere av de litt eldre spillerne på bygdefest lørdag kveld. Hvis oppladningen er fasit så kan vi slå fast at jacuzzi fungerer bedre enn bygdefest.

Til høsten ligger det an til å bli ett nytt intern oppgjør. Gjerdrum 3 er allerede kvalifisert til seriespillet om KM om ikke noe helt spesielt skjer i siste kamp, og Gjerdrum 2 ligger med en kamp igjen meget godt an til å kapre den 4. og siste plassen.

For ordens skyld så spilte klubbens J-17 lag også kamp i går, en kamp de vant 6-1 mot Rælingen. Så ingen tvil om at det gror godt.

Sponsor og samarbeidspartner

Grasrotandelen

Følg oss på Instagram

Følg oss på Facebook

Følg oss på Twitter

Værmelding for Ask, Gjerdrum

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift