Fotballfest i Meland Aktiv - Vi heier på Norge

Kvernbit heier på Norge da de spilte mot Tsjekkia

Nesten 90 barn og voksne fulgte Norge – Tsjekkia.

Lørdagskveld var det duket for fotballfest i Meland Aktiv. Nesten 90 spillere og trenere var samlet for å få med seg landskampen mellom Norge og Tsjekkia. Det ble servert pølser og snacks, og på tross av litt tekniske problemer før kamp, fikk de fremmøtte se en positiv kamp fra det norske herrelandslaget.

Det var lite å glede seg over i den første omgangen sett med norske øyne. Tsjekkia gikk til pause med en 1-0 ledelse, men det skulle snu i den andre omgangen. Anført av en livlig Tarik Elyounoussi leverte Norge en veldig positiv andre omgang, og nevnte Tarik skaffet også straffen som Norge utlignet på. Stemningen ble bedre og bedre blant de yngste i Meland Aktiv, og ingen kunne forstå at ikke Søderlund ble servert på åpent mål like før slutt.

Tross uavgjort var alle storfornøyd med kvelden, og vi i Kvernbit takker for oppmøte. I anledning kampen hadde vi en konkurranse mellom lagene. De som stilte flest spillere vant en pizzakveld til laget. Vinnerne ble G14 gjengen! De stilte med 94% av spillerne og tok en klar seier. Neste på listen var G13 og J12. De var tett på.

Fottballstyret er veldig fornøyd med oppmøte og synes det var en kjekk kveld som vi har lyst til å gjenta.

 

Grasrotandelen

Hovedsponsor

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift