Marine Harvest cup og miniturnering

Da har vi i J9 i løpet av dei siste 14 dagene fått med oss både en cup og en ny miniturnering. I Marine Harvest cup spilte vi 3 kamper og i dag på Haramsøya fikk vi med oss 4 knall harde kamper. Men kjekt har det vært.

I løpet av de siste 14 dagene har vi i J9 fått være med på vår egen Marine Harvest cup og ei ny miniturnering. Denne gang på Haramsøya.

På Marine Harvest cup spilte vi 3 kamper. Vi spilte mot Valder, Ellingsøy og mot J8 fra Vigra. Vi startet veldig godt mot Valder og vann den kampen knepent. Mot Ellingsøya ble det derimot mye tøffere og vi fikk et klart tap. Så på tampen av en strålende dag i knall sommervær på Rota skulle vi spille mot J8, det ble en flott og gøy kamp, dessverre måtte vi innse at J8 var akkurat hakket bedre enn oss. Men pokal ble det og vi hadde en flott dag sammen.

I dag hadde vi ny miniturnering, denne gang tok vi oss en båttur over til Haramsøya for å spille 4 kamper i ei ny miniturnering. Det ble 1,5 time med hektisk fotball. Skulle nok ha hatt mer enn 10 min mellom kampene, men det gikk greit. Vi scoret bare 1 mål og vi tapte mot HaNo, Nordborg, Skodje og nok engang Ellingsøy. Men selv om det ble tap så spilte jentene mye flott fotball og når vi bare blir litt tøffere så skal vi bli vanskelige å slå, for fotball er noe jentene kan. Og i dag holdt vi oss til planen og vi slapp dei da ikke like lett til. Så det skal vi fortsette med.

No nærmer det seg sommer og fotballfri, så kan vi glede oss til vi selv skal ha miniturnering i august.

GOD SOMMER!!

Trykk på tabellen for å vise alle tabellene.
Trykk så på VIGRA for å se kampoversikten.Trykk her for å bli grasrotgiver!


HOVEDSPONSOR 

Følg oss på twitter

Følg oss på Facebook


Siden 2009 har tusenvis av frivillige lag og foreninger fått millioner av kroner direkte fra Norsk Tippings kunder gjennom Grasrotandelen. Vi trenger din støtte til vårt arbeid i lokalmiljøet for barn og unge!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift