G15 med flott innsats i Briskebyturneringen

G2002 gjengen var på Briskebyturneringen forrige helg, hovr de spilte i 16-årsklassen og laget spilte seg frem til semifinale, som endte med tap mot Hamar IL, som endte opp som vinnere av turneringa. Her er en rapport fra trenerteamet.

Vi reiste opp på fredag med et blanda G15 lag for å spille i G16 klassen, G 15 og G 16 ble slått sammen siden det var for få G 15 lag påmeldt.

Det var også lov å bruke inntil 4 overårige, her skulle vi møte spillere som var 1 og 2 år eldre. Vi spilte 3 kamper på lørdag som endte med 0-0 mot Hamar il G 16,Tap 0-4 mot Hamkam G 16-2, og 6-0 seier mot Storhamar G15-2. Vi endte som nr 3 i pulja.

På søndag møtte vi Hamkam G16-3 i kvart finale, den vant vi 2-0. Semifinale mot Hamar il G16 på Hias banen på Ottestad, Kisa går opp i 1-0 ledelse i 1 omg.

1 ½ minutt på overtid i 2 omg klarer Hamar il å utligne på et frispark som blir stusset i mål. Da må vi ut i ekstraomganger 2 ganger 5 min ( golden goal )

30 sekunder før slutt i 2 ekstraomg skårer Hamar il på et skudd fra 30 meter som treffer stanga og skrur inn i mål på en merkelig måte.

Der røyk finalen på Briskeby Stadion som gikk direkte på HA tv og Nrk Hedemark, mange skuffa gutter og Trenere, men vi fikk en kjempehelg og mye tøff motstand mot store sterke gutter, men en ting skal gutta, selv om vi stort sett spilte mot 1 og 2 år eldre spillere var vi bedre fotball spillere enn de fleste andre lag. Vinneren av turneringen ble Hamar il. Takk for en kjempehelg gutter.

Vh Kai,Kjetil og Knukken trenerteamet.

Sponsor

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift