J2005 tar sølv i håndballfestivalen på Stord

J2005 fortsetter å imponerte med begge sine lag i en av norges største turneringer

Bjarg J2005 reiste til Stord håndballfestival med 2 lag i helgen og fikk brynt seg mot mange gode motstandere fra Hordaland og Rogaland.

Bjarg 1 gikk til B sluttspillet etter kun ett tap i puljespillet, for deretter å slå Kopervik 13-5 og Stord 7-2 i sluttspillet. I kvartfinalen møtte de et godt Bønes lag og tapte til slutt 5-10.

Bjarg 2 vant alle sine kamper i det innledende puljespillet og gikk rett til åttendelsfinalen hvor Mathopen ble slått 7-1, deretter ble det en svært jevn kvartfinalekamp mot Nord (seier 9-8) og en klar seier i semifinalen mot Sotra 11-3. I finalen møtte de Sola som de tidligere hadde slått i puljespillet og var med det knepen favoritt i finalen, men jentene ble tatt på sengen av et hurtig og velspillende Sola lag å lå under 0-4 før de kom til hektene. Bjarg kjempet seg inn i kampen, men måtte allikevel til slutt seg seg slått 2-6.

En strålende prestasjon av begge lagene tatt i betraktning at dette er en av norges største turneringer med hele 60 lag i J2005 klassen.

Gratulerer nok en gang til spillere og alle andre som bidrar til disse strålende prestasjonene.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift