100 lag til Jubileumsturneringen ÅIF 100 år

100 lag til Jubileumsturneringen ÅIF 100 år. En stor fotballfest for arrangeres på Øran Stadion på Åndalsnes førstkommende lørdag 10. juni.

"Vi er veldig glade for at hele 100 lag vil spille fotball sammen med oss i Åndalsnes IF på vår fotballturnering på lørdag," sier Geir Christer Nygård, som er leder for ÅIF Fotball. Arrangøren Åndalsnes IF turde ikke håpe på mer enn 50 lag, men har nå fått påmeldinger over all forventing. "Vi er stolte og ydmyke. Og lover å levere på alle måter slik at våre fotballspillende gjester og deres støtteapparat for en minnerik og god fotballopplevelse," sier Geir Christer Nygård.

Jubileumsturneringen ÅIF 100 år, har et stort og godt team som tar hånd om hvert sitt ansvarsområde. Lillian Fjørtoft er turneringsleder. Og alle foreldre, trenere, lagledere i hele ÅIF fotball er med på å bidra til at dette skal bli en skikkelig fotballfest.

Som en gave til alle fotballspillere på 100-års-turnernga, er @olsenfreestyle  invitert til å inspirere og imponere med sine fotballtriks på landslagsnivå. Han vil være tilstede på Jubileumsturneringa hele dagen.  For å annonsere når og hvor han er å treffe, vil turneringens glade speaker, Snorre Rønning, være behjelpelig med informasjon, nyheter og god stemning.

Velkommen til fotballfest!

 

Støtt Åndalsnes IF!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift