Sjanseløse mot Vard2

Vard2 var minst dårlig i en svak 4. divisjonskamp, og hadde få problemer med å slå Avaldsnes 1-4 på eget gress 2.pinsedag.

Heller ikke i seriekampen mot Vard2 mandag, ble det seier for A-lag herrer. Våre gutter var i realiteten sjanseløse, og gjestene vant fullt fortjent 1-4 etter å ha dominert i begge omgangene.
Våre gutter holdt godt følge før pause, og selv om det i store deler av omgangen var spill mot et mål, spilte Avaldsnes taktisk klokt og la seg lavt. Vard hadde sine muligheter, men det ble med scoringen et minutt før pause.

Om noen håpet på at hjemmelaget skulle komme høyere i 2. omgang og ta bedre tak i kampen, ble tanken grust allerede etter et par minutter. Keeper Kristian Storesund må ta skylden for målet, da han nærmest fomlet et innlegg i egne nettmasker. Dermed stod det 0-2 og kampen var i realiteten avgjort.
Vardlaget var ineffektive selv om de scoret to mål til helt på tampen av kampen. Hjemmelagets scoring var det unggutter Sondre Torvanger Osmundsen som stod for, langt på overtid.

Det blir for lite trøkk og kraft i det Avaldsnes fortar seg. Spillerne mister for mye ball, og klarer ikke å holde ballen i laget, noe som er nødvendig for å få mer kontroll på spillet. Feilpasningene var mange i denne kampen. De som viste best igjen på hjemmelaget var Kristoffer Rydningen, Jonas Risanger og Simen Lippestad.

Neste kamp

Toppserien damer

Lørdag 19. mai kl. 15.00

Avaldsnes - Trondheims Ørn

5 DIV. HERRER

Onsdag 9. mai kl. 19.00

Avaldsnes - Torvastad

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift