Svensk topptrener mentor for Ullevål bandy

Ullevål bandy har knyttet til seg svenske Magnus Nordin for å videreutvikle klubben.

Magnus Nordin vil være med i arbeidet med å utvikle Ullevål sin bandyavdeling videre . Han vil være en sparringspartner og inspirator for trenere, ledere, støtteapparat og spillere.

Magnus spilte selv bandy i Selånger, men ga seg allerede som 20 åring for å studere. Etter studiene kom han tilbake til bandyen i Selånger, denne gang som assisterende trener. Deretter ble han forespurt om å inngå i trenerapparatet i Vänersborg hvor han ble i 17 år og 7 år som hovedtrener.

Han har trent GAIS, Villa, Gripen, Sverige U23 og nå Sveriges damelandslag.

Magnus har klare meninger om hvilke verdigrunnlag-, holdninger som må til for å bygge en god lagkultur og gode lag overtid. Magnus har også en tydelig overordnet spilleidé og bandyfilosofi. Magnus er også opptatt av å skape vinnerkulturer med mentale forberedelser til kamper og treninger. Spillerne må også ha et godt fysisk grunnlag i bunnen.

Ullevål ser fram til å samarbeide med Magnus gjennom sesongen og dra nytte av hans lange erfaring fra svensk- og internasjonal bandy.  Målsettingen med samarbeidet er å tydeliggjøre hvordan Ullevål skal framstå som klubb i årene fremover.

Vi ser fram til et spennende samarbeid med Magnus.

Portalen for påmelding til høstsemesteret  2018
i Turn-avdelingen

åpner 7.juni kl 19:00.

Vær rask, partiene fylles fort opp!

Velkommen til trening i uke 35-2018

TURNSTYRET

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift