Menn 7er: Vigra - Emblem

Spelast 30. mai kl. 20.00 på Rota. Liker du fotball med fine mål og bra forsvar, så er dette kampen du må få med deg.

Etter to kamper står vi med 6 poeng og 12 + mål, Emblem har etter tre kamper 9 poeng og 23 +mål.
Håper vi ser deg der :)

Vigra har spilt to heimekampar så langt i år, begge enda med seier.

Første kampen var mot Norborg, dei måtte utsetje kampen ei vike for å klare å skaffe nok folk. Når dei kom var dei 8 stk., altså ein innbytar. Vi var 13 mann som var gira på å springe å score mål. Norborg hadde fint spel der dei varierte tempo og klarte å holde ballen ilaget, dei hadde også ein keeper som var meget god. Sjølv om dei var god var oss mykje betre, oss mala på med kjangsar og satte høgt press. Stillinga til pause var 3-1 og det er takka være keeperen til Norborg. I pausa hadde trener Hans Kyrre ein tordentale om kor dårlege oss var: Vi må slutte å skyte frå 30 m, spele mykje meir ballen og springer meir!! Ein litt usikker gjeng gjorde seg klar til 2. omgang med null sjølvtillit, var vi så dårlige? Etter en bedre 2.omgang vant vi til slutt 7-1. Alt i alt ein bra start, kun 1 mål imot og ingen offside. Måla blei skåra av: Bjarne 3 mål, Kristoffer 1 mål og 4 assistt, Bjørn 1 mål, Stian B 1 mål og Martin 1 mål.

Andre kampen var mot NEG (Nordal, Eidsdal og Geiranger).

Denne kampen måtte spelast ein time før avtalt på grunn av ein som skulle heim igjen Skageflå. Trener Hans Kyrre var så oppgitt etter første kampen at han stakk til Amerika. Eg (Jan-Arve) tok på meg trenerrolla og starta i garderoba med at «vi må spille kvarandre gode», Etter kloke ord i garderoba, var det en gjeng med meir sjølvtillit på bana. Vi starta med å rulle ballen fint mellom ledda, vi var einige om spele meir ball. Vi har høgt press og har haugevis med kjangsar, men den vil ikkje inn. Etter 30 min får NEG straffe. I mine auge var dette skodespel av høg klasse, skal ikkje klandre dommaren for han gjorde en god kamp, men dramalinja i Geiranger er tydeligvis oppe og går. NEG scorar på straffa, men da vaknar udyret frå Godøya. No var det nok, ballen skulle i mål, Kristoffer kjemper seg gjennom feltet og scorar. Knut legger på til 2-1 og Martin setter inn 3-1 like før pause. Andre omgang er litt som mot Norborg, lufta går ut av NEG og vi får meir plass og masse kjangsar. Martin, Odd Tore, Alexander og Bjørn scorar kvart sitt i andre omgang. Må trekke fram frisparkmålet til Bjørn, han klinker ballen i venstre kryss. Vi har også ein solid keeper i Stian Roald, med sine frekke vendingar blir han kampens BB.

Jan-Arve - trenar

Følg oss på twitter

Følg oss på Facebook


Siden 2009 har tusenvis av frivillige lag og foreninger fått millioner av kroner direkte fra Norsk Tippings kunder gjennom Grasrotandelen. Vi trenger din støtte til vårt arbeid i lokalmiljøet for barn og unge!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift