13 lag til Stord håndballfestival

106 spillere, noen dommere og minst 26 lagledere til Stord i pinsen! Kampoppsettet ble endret 25. mai - lurt å sjekke helt opp til kampstart.

Det er 13 lag som reiser og 106 spillere, noen dommere og minst 26 lagledere. Pluss mange supportere som foreldre, søsken og andre tilskuere. Veldig kjekt - gleder oss til mange håndballopplevelser, gode pasninger og mål!

Fredag 2. juni er det fremmøte kl. 15.00 og avreise fra MIL- huset kl. 15.30

Det er leid inn to busser og vi er pr dd 103 personer som skal ta buss til Stord. Bussene kjører fra MIL- huset fredag 2.juni, kl. 15.30 (fremmøte tid kl. 15.00).  Bussfordeling under:  Buss 2  står langs fotball banen og buss 1 langs MIL-huset - slik at biler kommer forbi. Cristine Skår er busssjef i pinsen.

J2004 har kamp allerede fredag kl 21.05 i Rackethallen – kjekt hvis flere kommer å ser på!  KAMPOPPSETTER ER her

Mathopen skal bo på på Leirvik barneskole (der hvor festival toget går i fra).  Innkvartering og henting av lagsmappe for alle lag er på Vikahaugen på hovedområdet.

Mye info http://www.stordhandball.no/handballfestivalen

Festivaltoget går i fra Leirvik skole, oppmøte lørdag kl 11.00.   Det er ca 300-400 meter fra hoved hallområdet.   Håndballstyret ønsker at alle spillere og trenere fra Mathopen IL går i festivaltoget, hvis ikke kamp nesten samtidig. Utkledning er lov - hvis ikke går vi i Mathopen klær yes  Beste antrekk i toget blir premiert.

PROGRAM her -

Det startes felles grilling for Mathopen lag ca kl 18.30 på konsert området, håndballstyret har med medbrakte felles pølser og hamburgere mm..  Oppedal stiller med grill i år også og Vedeler tar grill ansvar! Håper lagledere/grillere fra guttelag organiserer dette først, da de ikke har kamper lørdags kveld :-)

Hjemkomst: Avreise fra Stord mandag 5.juni ca. kl. 15.45. Da er de siste finale eventuelt ferdig, for vi er avhengig av A og B sluttspillet for spillere fra og med 12 år. Bussene regner med å være tilbake ved MIL- hallen, mandag 25. mai ca. kl. 18.30-19.15.

Fredag: Er der ikke matservering på A-kortet. Spillerne bør ha med seg matpakke og drikke for resten av dagen/kvelden. Eller det enkelte lag organiserer bespisning og ev. grilling hver for seg.

Mange kamper blir spilt på baner ute i det fri (kunstgress/gress/tennisbane), her anbefales knebeskyttere.

Hva skal spillerne ha med:

Godt humør, Sovepose/pute. Luftmadrass/liggeunderlag, Drikkeflaske, Treningstøy, Spillerdrakt/shorts, Joggesko/håndballsko, Kunstgress-sko (for dem som har og skal spille på kunstgresset), Knebeskyttere/joggebukse, Solbriller/solkrem, Klær og skiftetøy, både til sol og regn, Toalettsaker med såpe/shampoo, Handklede, Badetøy, Slippers (til å gå inne og i dusjen med). Liten sekk eller bag til å ha med på banen.  VERDI SAKER tas eventuelt med på eget ansvar.

Lykke til, og veldig kjekt om dere skriver korte reisebrev fra turen som vi kan legge ut smiley

Er det noe kan Ann-Magrit Grip ringes 91531366 - er i nærområdet

Og heldigvis mange igjen i Mathopen bygda som også kan passe husene våre  i disse tider ;-(

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift