Dugnad Olavsfestdagene 2017

Oppdatert dugnadsliste er lagt ut, nå også med tidspunkter. Den som er satt opp øverst på hver vaktliste (uthevet skrift) utpekes som lagleder. Det er satt opp mobnr til lagleder på vaktliste. Ber om at alle kontakter lagleder og bekrefter at dere stiller på dugnaden. Oppmøtested er Borggården.

LINK TIL DUGNADSLISTE:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UW0EMA82OOCAaVGiF7ENh1nsu6SCZcIX5X_bhI_ByX0/edit?usp=sharing

DUGNAD OLAVSFESTDAGENE
Oppdatert dugnadsliste er lagt ut, nå også med tidspunkter. Den som er satt opp øverst på hver vaktliste (uthevet skrift) utpekes som lagleder. Det er satt opp mobnr til lagleder på vaktliste. Ber om at alle kontakter lagleder og bekrefter at dere stiller på dugnaden. Oppmøtested er Borggården. Verneutstyr i form av sko og hjelm er på stedet. Ta gjerne med egne arbeidshansker. Om vakta ikke passer må den enkelte bytte. Det mangler fremdeles noen enkeltvakter (står som ledig) Meld fra om bytte eller om du kan ta en ekstra vakt til epost: m6t@tbrt.no eller mob: 95428020

Årets dugnad er ete samarbeid mellom Byåsen langrenn, BSK og Håndball.

Vi har ansvar for opprigg og nedrigg av scene i Borggården. Det blir endringer og noen tidspunkter er ennå ikke klar.

Dugnadsliste er satt opp med utøverens navn, men det baseres på at foreldre stiller på vakta. Utøvere ned til 2001 årgangen kan stille på dugnaden. Mer informasjon kommer. Om ikke vakta passer må dere bytte med andre. Meld fra om bytte til: m6t@tbrt.no slik at dugnadsliste kan oppdateres.

Den øverste på hver vakt er lagleder er anvarlig for å kontakte de andre på vakta og forsikre at alle stiller. Oppmøtested er Borggården. Verneutstyr blir plassert tilgjengelig på nærmere angitt sted.

VIPPS

VIPPS nr langrenn : 17158

Samarbeidspartnere

Værstasjon Nilsbyen

Live-kamera Granåsen

Trykk her

Påmelding og utstyr

Reiser og opphold renn og samlinger

Ved reiser og opphold til renn eller samlinger i regi av Byåsen IL, skikretsen eller andre, vil det som regel være krav til forhåndspåmelding.  Betaling skjer gjerne i etterkant av arrangementet.  Alle som er påmeldt må da betale, uansett om dere har deltatt på arrangementet eller ikke, med mindre Byåsen IL Langrenn slipper å betale. Ved sykdom anbefales å skaffe legeattest og bruke egen forsikring. 

Trondheimslopet

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift