Ny Sotra SK Buss

Sotra Sportsklubb har fått egen buss!

 

Sotra Sportsklubb benytter mye buss gjennom et år og har hatt en kombinert sponsor- og leieavtale de siste årene med Turbuss Vest.

Da Tide kjøpte TurbussVest i fjor gikk vår sponsoravtale ut, og regnestykket for klubbens transportbehov ble vurdert - og endte med at vi nå har vår egen buss.

Bussen er helt ny, og normalt må det inngås leieavtaler på 3 til 5 år. Vi har imidlertid klart å få til en ett års leieavtale slik at vi kan bruke kommende sesong til å skaffe oss nødvendig erfaring før vi eventuelt bestemmer oss for å fortsette med egen klubb-buss.

Klubben har pr. i dag 4 sjåfører. Dersom det er flere bussjåfører i klubben (som kjører buss daglig/ukentlig) og som kan tenke seg å gjøre en dugnadsinnsats bak rattet på vår nye buss, så er det bare å ta kontakt med kontoret (99 38 88 88)

      

Damelaget i fotball var først ute med bruk av bussen til kamp - og det ble seier!

Bussen brukes daglig av FFO/AFO, og vil selvfølgelig også bli benyttet på alle de turene vi ellers ville leid buss. 

I tillegg er det mulig for alle andre å leie bussen, enten det er våre egne lag som skal til kamp eller cup - eller naboen som ønsker å leie bussen til et bryllup.
Bussen vil også bli benyttet sporadisk av Tide til turistkjøring i Bergen.

For alle våre medlemmer vil vi kunne tilby gode priser på leie av bussen.

For våre egne lag blir det selvfølgelig enda gunstigere priser. Klubben har et sterkt ønske om at vi med bussen kan gjøre turene til våre bortekamper tryggere.

 

Søndag var det G19 sin tur - kamp i Haugesund, og det ble seier her også. Legger vi til at A-lag fotball brukte bussen til Os dagen før, og vant 3-1 så har vi så langt seier på alle kampene med nye bussen :-)

For pris og forespørsel om leie; dan@sotrask.no

 

 

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products