Kampreferat: Volda 2 - Vigra

Vigra var på vei mot sin første trepoenger for sesongen, men i løpet av de 9 minuttene som dommer la til klarte Volda 2 å utligne 2 ganger. Kampen endte 3-3.

Laget fra start: Erlend, Adrian, Stig Rune, Simon, Marius, Preben, Hans-Martin, Magnus T, Michael, Khalid, Kim.

På benken: Alexander, Ilir, Andreas, Dagfinn, Magnus N.

Vi reiste innover med ungt mannskap. De mer rutinerte spillerne hadde ikke anledning til å stille, så på midtstopperplass måtte vi sette inn 2 nye spillere. Den ene innhentet fra B-laget. Vi måtte også gjøre noen forandringer på midtbanen i forhold til kampen mot Valder.

Vi viser oss igjen svake på dødball mot, og slipper inn et enkelt mål ganske tidlig i kampen. 1-0.

Ikke lenge etterpå har vi corner, og Kim slår en lang ball over hele feltet som Simon header inn igjen i klynga. Ballen havner til slutt foran Khalid som setter ballen i mål. Trolig var det Marius som var nest sist på ballen. 1-1.

En liten stund senere er det Khalid som er serviør. Han dribler en mann og slår en pasning mot Kim. Det ser ut som om forsvareren skal klarere den, men han sneier den bare og den går videre til Kim som kaldt og rolig fører ballen frem mot keeper og setter ballen ved nærmeste stolpe. 1-2.

Etter dette skjer det lite i første omgang, og vi går til pause med ledelse.

I 2. omgang fortsetter vi der vi slapp i første. Volda 2 skaper lite, og vi skaper ikke så mye vi heller. Et stykke ut i omgangen velger Michael og Khalid å jobbe på en ball som virker håpløs, og de klarer å vinne ballen. Khalid skyter mot mål og en litt uheldig keeper slår ballen opp og over seg, og den går i en fin bue inn i mål. 1-3.

Etter dette prøver vi å ligge kompakt, og vi slår mye langt, og vi ser også ut til å lykkes med å dra seieren i land.

På overtid mister vi ballen på vei fremover, og en motspiller får ballen litt innenfor hjørnet av sekstenmeteren. Han prøver å legge inn, men ender opp med å sleive den over Erlend, i motsatt kryss, og det står 2-3.

Vi fortsetter å forsvare oss så godt vi kan, og venter bare på at dommeren skal blåse av kampen, men han velger å legge til mye tid pga. av mange bytter. Lenger enn vi følte det var rimelig. Det bør kanskje klargjøres fra kretsen sin side om man skal legge til et halvt minutt for hvert bytte mtp. at man har mulighet til å gjennomføre så mange bytter man trenger? Det vil i så fall kunne føre til mye overtid. Dommerne bør i alle fall legge seg på den samme linjen. 

Det siste målet kommer etter et utrolig billig frispark like utenfor sekstenmeteren, og om ikke det var nok så handser en Voldaspiller når ballen slås inn i feltet på dødballen. Ballen lander foran beina til en motspiller som klarer å sette ballen i det lengste hjørnet. 3-3.

Utrolig surt, og det er en meget skuffet gjeng som må sette kursen hjemover med bare 1 poeng i bagasjen!

Vigra's beste spiller: Khalid med 2 mål og 1 målgivende pasning.

Neste kamp er hjemme mot Skodje torsdag 01. juni kl. 18.30.

Følg oss på twitter

Følg oss på Facebook


Siden 2009 har tusenvis av frivillige lag og foreninger fått millioner av kroner direkte fra Norsk Tippings kunder gjennom Grasrotandelen. Vi trenger din støtte til vårt arbeid i lokalmiljøet for barn og unge!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift