Høyere mål i revidert strategiplan

Elverum fotballs strategiplan har vært gjennom den årlige revisjonen. Kursen er ikke endret, men en del mål er blitt mer konkrete og høyere.

 

- Strategiplanen skal gi en retning til alle som er involvert i klubben om hva vi er og hva vi står for. Vi har ti virksomhetsområder som definerer klubben, fra de yngste på 6 år til våre A-lag. Strategiplanen er et dokument som kan og skal benyttes som et styringsdokument for ledere, tillitsvalgte og trenere i klubben, sier styreleder Jann Millnar Eggen.

Strategiplanen for 3-årsperioden 2016-2018 er blitt revidert og oppdatert våren 2017, og det nye dokumentet kan lastes ned under Klubbhåndboken, her på nettsiden. Det mest åpenbare som måtte skrives om var å justere ambisjonen for A-lag herrer: Det å være et etablert lag i 2. divisjon, virket noe passivt etter opprykket til OBOS-ligaen!

 

Beholder damelagsambisjonen

Når det gjelder ambisjonen for damelaget, så er den ikke blitt justert, selv om det ikke ble opprykk fra 3.div i fjor, og ambisjonen om å etablere seg i en høyere divisjon dermed er urealistisk innenfor strategiperioden (som kun vil vare én sesong etter et evt opprykk i år).

- Klubben velger å holde på en strategisk målsetting om et damelag i 2. divisjon med tanke på neste strategiperiode, og har nå strategifestet at vi skal sette ned et utvalg som skal jobbe med hvordan dette målet kan nås.

Andre ting som er revidert er blant annet at en del formuleringer er oppdatert til en ordlyd som er mer i tråd med overordnede strategier i NFF, uten at innholdet nødvendigvis er endret. Vi har også innført et 10. virksomhetsområde som går på organisasjonsutvikling. Punktet stadfester en del praksiser, som konkretiserer og forplikter klubbens ledelse.

 

Kvalitetsklubb nivå 2 og akademiklassifisering

Kvalitetsklubbambisjonen er i den reviderte strategien tatt ett skritt videre.

- Elverum fotball ble i 2015 godkjent kvalitetsklubb på nivå 1 – nå ønsker vi å løfte oss til nivå 2. Klubben vil også – i tråd med Norsk toppfotballs uttrykte ønske for klubber med lag i de to øverste divisjonene på herresiden – forsøke å oppnå én stjerne innen akademiklassifiseringen, forteller styrelderen.

Les mer om akademiklassifiseringen her: https://www.fotballtreneren.no/nyheter/la-manga-2017-det-store-loftet

Hele strategiplanen finner du i Klubbhåndboken.

Generalsponsor

Følg oss på Facebook!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift