Gratulerer med dagen

Tusen takk til alle som har bidratt til å sørge for et vellykket arrangement i dag.

Arrangementet i dag er vel gjennomført og tilbakemeldingene er at det var et vellykket arrangement.

Takk til Sagstad Skulekorps og Sagstad kristelege ungdomslag – SKrUL som sammen med Kvernbit har stått som arrangør. I Kvernbit har det i år vært Volleyballgruppen og turngruppen som har gjort jobben.

Først vil vi rette en stor takk til alle som har sagt JA til å stille på dugnad 17. mai, bake en kake, sponse gevinster osv.  Uten hjelp fra dugnadsgjengen er det vanskelig å få gjennomført arrangementet. Denne hjelpen vi får av dere, er vi helt avhengige av. 

En spesiell takk til speaker Terje Villanger som ledet oss flott igjenom dagen. 

I år har vi hatt en 17. mai komite i Kvernbit som har gjort en kjempejobb for oss og sørget for at vi har fått fordelt jobben på noen flere. Tusen takk til Sølvi, Lill-Ann, Vibeke, Mona, Grethe og Målfrid. Tusen Takk!! for at dere tok utfordringen. Takk også til Trond Egil - dette hadde vi ikke klart uten din hjelp. Til slutt også takk til Stein Ove.

Vi vet at det er en utfordring å få dugnadsvaktene og kakebakingen på plass, men her håper vi alle ser viktigheten av å hjelpe til og at de som hører til Sagstad bidrar. Vi vet at alle er veldig opptatte og har det travelt på denne festdagen, men arrangementet gjør vi for barna våre, unge som eldre; bygda, idrettslaget, korpset og ungdomslaget. Overskuddet fra inntektene på kafe og aktiviteter blir fordelt på de tre nevnte organisasjonene. I hovedsak går alt til barn og unge!

Igjen tusen takk til alle som har bidratt til årets arrangement!!

Grasrotandelen

Hovedsponsor

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift