Seier over Klepp i slitekamp

Diane Santos ble utvist etter 31 minutt, og Avaldsnes måtte fullføre kampen med 10 spillere. Men de var nok til å banke fylkesrivalene fra Klepp med 2-0.

Knappe to minutter etter at hjemmelaget ble redusert til ti spillere så det pang. Et flott oppspill fra Gema Santos til Cecilie Pedersen, som vendte bort halve Klepp forsvaret og sendte ballen i vinkelen. En nydelig scoring. Og 1-0 ledelse til pause, vi hadde sjansene, så fortjent ledelse.

Andre omgang ble et slit fra start til slutt, og for en innsats. Samtlige ti spillere spilte for sin utviste lagvenninne, og selv om Klepp hadde ballen mest skapte ikke gjestene all verden. Et solid forsvar ryddet unna, og fremover skapte to-tre store sjanser etter overganger. Klepp hadde en kjempemulighet om lag kvarteret før slutt, men en dyktig Katie Fraine hadde en dobbelredning, og fikk hjelp av forsvaret til å få ballen bort. Og ti minutter før slutt smalt det igjen. Emily Gielnik hælet ballen i mål på første stolpe etter en lavt slått corner.

En seier som varmet i det kalde været, en seier etter en fantastisk laginnsats fra samtlige spillere. Utviste Diane Santos var fryktelig lei seg, og forstod svært lite av det røde kortet. Det er hun ikke alene om.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift