Info før Moss FK

Klokken 18:30 braker det løs i 16. mai oppgjøret på Bellevue.

Lagene møtte hverandre som kjent på Melløs i NM 26. april. Etter en jevn og spennende kamp stakk MFK av med seieren etter ekstra omganger.

Siden den gang har lagene spilt to serierunder. MFK gikk på et overraskende tap mot Sarpsborg 08 sine rekrutter. Etter rapportene leverte de årsbeste, men effektiviteten foran Sarpsborg- målet var for dårlig. I den TV- sendte kampen på Eurosport Norge mot Østsiden slo de imidlertid hardt tilbake. Her var kanskje ikke prestasjonen like god, men til gjengjeld ble sjansene de skapte godt utnyttet i 3-0 seieren.

For vår del har vi spilt 1-1 mot Ullern og tapt 1-0 borte mot Oppsal. I begge kampene har vi levert tidvis bra, men prestasjonen har ikke vært god nok til å ta med oss flere poeng.  

Siden tapet mot Oppsal har vi jobbet bra på treningsfeltet. Skal vi dømme ut i fra det som har blitt vist på trening, kan det se ut som vi er i ferd med å finne løsninger på våre utfordringer.

På minussiden har vi siden NM- kampen mot MFK slitt med en del fravær. Vi har nå tre spillere ute med skader av lengre varighet. I tillegg har enkelte spillere slitt med sykdom og småskader. Dette gjør at enkelte er usikre til morgendagens oppgjør.

Dessverre er dette hendelser vi ikke får gjort noe med. Vi er imidlertid sikre på at de elleve som starter i morgen er mer enn kapable til å gi MFK en real kamp om poengene.

Før tirsdagens kamp må de gule og sorte igjen innfinne seg i å være favoritter. Begge lag har som ønske å styre kampen og det skal bli spennende å se hvilket av lagene som klarer dette best.

Vi har også et sterkt ønske om å revansjere tapet i NM. Vi håper og tror at vår prestasjon vil være god nok til tre poeng.

Vi håper igjen at byens befolkning kjenner sin besøkelsestid. Til tross for at det er meldt noe regn så finnes det remedier for å holde seg tørr og varm. Temperaturen skal i hvert fall ikke være avskrekkende.

Vi gleder oss til kamp og håper andre gjør det samme.

Vel møtt!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift