Kampreferat: Vigra - Valder

Lørdag 20. mai spilte a-laget til Vigra kamp mot Valder. Det endte 0-1.

Det er alltid gøy med lokaloppgjør, og ekstra gøy er det når det er mange besøkende. På lørdag var det fullt på hele benken langs leveggen og vel så det. Kjekt! Takk til alle som tok turen :)

For vår del visste vi at Valder er et bedre lag enn oss, og at vi måtte prioritere det defensive. Det klarte vi bra, selv om vi etter hvert slipper Valder til på en del sjanser. I det 75. minutt klarer Valder likevel til slutt å få seiersmålet. Før den tid brenner vi to store sjanser, og kanskje hadde vi tatt 1 eller 3 poeng dersom vi hadde satt én av de sjansene.

Dette er likevel en klar forbedring fra de tidligere seriekampene vi har spilt i år, så vi må bare brette opp ermene og jobbe med de områdene som trenger forbedring. Neste kamp er borte mot Volda 2 på torsdag 25. mai. Da kan du følge oss på twitter.

Videoreferat: https://www.youtube.com/watch?v=NOdeLfXNVsw&feature=youtu.be

Takk for kampen, Valder, og lykke til videre!

Trykk på tabellen for å vise alle tabellene.
Trykk så på VIGRA for å se kampoversikten.Trykk her for å bli grasrotgiver!


HOVEDSPONSOR 

Følg oss på twitter

Følg oss på Facebook


Siden 2009 har tusenvis av frivillige lag og foreninger fått millioner av kroner direkte fra Norsk Tippings kunder gjennom Grasrotandelen. Vi trenger din støtte til vårt arbeid i lokalmiljøet for barn og unge!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift