Det er vel et sitat som sier: "En får som fortjent.." - Men i dag gjorde virkelig ikke Fart-jentene det, vi hadde fortjent ALLE poengene!

Laget:

Marianne Aaberg - Ingeborg Strand Osmo, Sina Berntsen, Maren Kristine Andersen, Christina S. Pedersen - Sina Sagbakken, Natalie Granvang Nilsen, Ida Svindland - Camilla Berntsen, Dorthea M. Glorud, Kristin Blien. Inn: Maja F (90)

Det var en flott ramme rundt kampdagen, jentene møtte til felles bespisning og det var "sponsor-treff" der de fikk være med på spillermøtet. Kampplanen var klar, målet var; Å VINNE KAMPEN.

Kampen startet vel ganske jevnt, der vi nok var det førende laget. Men Grei er et robust lag, og ga oss kamp i alle dueller. Vi fikk ikke helt igang frispilling bakfra, men vant mye 2.baller og kom stadig på halvsjanser. Grei på sin side fikk heller ikke flyt i spillet. DESSVERRE hadde heller ikke dommertrioen noen "god dag på jobb". Linje-kvinnene viftet stadig vekk med flagget, uten at hverken spillere,trenere eller publikum skjønte hva det ble vinket for - og heller ikke hvorfor "retningen" på flagget pekte den veien.... Dette skapte tydeligvis litt usikkerhet for begge lagene. Men etter 33 minutter satte Fart opp et flott angrep. Dorthea G kom ned på dødlinjen - slo en pasning 45 grader ut og der kom Camilla B å satte foten på ballen som stoppet i nettet, 1-0 til Fart. Men jubelen hadde ikke "lagt seg" før Grei svarte på tiltale, eller som Egil "Drillo" Olsen  sa: "Etter mål følger ofte et nytt mål". Dessverre for Fart satte Grei inn 1-1 målet kun 2 minutter etter vi scoret, dermed like langt. Fart hadde en meget god avslutning ved Dorthea, men som Grei-keeperen mesterlig reddet ut til corner. Den påfålgende corneren var perfekt slått, men ingen Fart-jenter satte frem hodet. Dermed sto det 1-1 til pause.

Pausepraten: Det var mye som var ok, men jentene var enige i at vi kunne enda bedre. Ut å jobbe steinhardt, -så ville vi få "betalt".

Og det var Fart som tok styringen fra avspark i 2.omgang, det kunne se ut som jentene hadde rett i at de kunne bedre enn det de viste i 1.omgangen. Etter 52 minutter jobbet Kristin B som en slave, og satte opp Dorthea G som sikkert avsluttet med å sette ballen i mål. Fortjent 2-1 ledelse til Fart ! Men det er nå engang sånn, vi har ikke spilt på oss selvtillit i årets serie......så det blir litt "skummelt" å lede fotballkamper. Dette førte til: litt høye skuldre, mye avklareringer uten adresse, ble liggende litt lavt og Grei presset på. Men det skal være sagt, Grei kom aldri til de helt store sjansene. Klokken tikket sakte men sikkert mot 90 minutter. Fart-jentene kom litt mer inn i kampen igjen, så det kunne faktisk se litt lyst ut med tanke på seier. Etter 89 minutter sa dagens dommer at hun hadde lagt til 2 minutter, noe som var helt "innafor" sett med stopp i spillet og bytter. Etter 90 minutter fikk Fart frispark 8 meter inn på Grei sin banehalvdel. Sina B slår ballen inn på 16-meteren, der Sina S headet den videre inn i feltet - og i den situasjonen skjer det noe som IKKE er bra! I samme duell som Sina S header, setter tydlig Grei-spilleren en albue i hodet på Sina. Jeg har sett denne situasjonen om og om og om igjen på video....det er ikke et "uhell", den albuen kommer VELDIG sent i forhold til duellen og helt unødvendig ! ( Hadde dette skjedd på åpen gate, ja så hadde det blitt fengsel-straff på Greispilleren.) Men ikke helt overraskende.....dommeren får ikke med seg dette. Sina S må få hjelp ut av banen, og vil nok få tidenes "Donald Duck kul under øye" blandet med alle regnbuens farger..... Og som ikke det er nok, 5 (fem) minutter på overtid av overtiden - altså i det 97'ende spilleminutt FÅR Grei frispark. (Dette fordi Sina B "skjermer" ballen for en Greispiller ????) Og helt TYPISK, det frisparket suser rett i mål og 2-2. Kampen er slutt !

Dette fortjente virkelig ikke Fart-jentene, etter spill og innsats hadde vi fortjent 3 poeng og årets første seier i serien. Men dessverre: Det kunne virke som dommeren ville at dette skulle ende uavgjort, og det er jo som kjent i fotball; Dommeren som bestemmer.....

Dermed får vi takke Grei for kampen, og dere kan jo ikke noe for at dommeren "hjalp" dere til ett poeng. Og vi ønsker Grei lykke til videre i serien.

Og vi da ?????  Vi får "slikke våre sår" i helgen, møte opp igjen på mandag og øve enda mer ! Vi får ta med oss det ene poenget dommeren synes vi fortjente, og ta med oss følelsen vi hadde i 96 minutter i dag. Det var MYE bedre i dag kontra sist helg, det må vi iallefall ta med oss videre.

Hilsen Svein - som faktisk synes synd på Fart-jentene etter kampen......men vi får ikke flere poeng av det da.....

Kommentarer


       

Farts org.nr. er 975341135