A-lag herrer møter Nærbø borte

Nøkkelen til tre poeng borte mot Nærbø på fredag, er å gjennomføre to gode omgangen - ikke bare en. A-laget jakter sin første seier mot jærlaget.

Vårt unge A-lag jakter fortsatt sin første seier i årets 4. divisjon, når laget reiser til Nærbø fredag ettermiddag for å møte jærlaget. Her er det tidligere Avaldsnestrener, Tommy Andre Velde, som styrer skuta og er lagets hovedtrener. Fredag kveld møter han altså gamle kjenninger, selv om mye vann har rent i havet siden veabuen – nå bosatt på Jæren, var trener i Avaldsnes for ca. 10 år siden.

Avaldsnes har slitt i åpningen av årets 4. divisjon, og står med kun ett poeng så langt. Likevel er det ikke langt opp til de andre lagene, og en seier vil bedre tabellposisjonen vesentlig. Nærbø så ikke så sterke ut i begynnelsen av sesongen, men ser ut til å ha fått skikk på laget i de to siste kampene. Laget kommer fra 0-0 mot Åkra, og fikk sin første seier sist helg, 1-2 borte mot Austrått.

Det gjør at laget må stille som favoritter mot våre gutter, som imidlertid har vist at de kan by på tøff motstand. Det handler om å holde ut i to omganger, så er laget hvor de skal være. Både mot Djerv 1919 og Kopervik spilte laget jevnt i en omgang hver, for så å ramle nedpå etter pause. Nøkkelord er dermed to gode omganger for å ta 3 poeng mot Nærbø. Kampstart er fredag kl. 19.00.
Bilde: Trener Alf Trygve Velde (bakerst) må stole på sine unge spillerne på laget mot Nærbø. Simen Lippestad, Kristian Storesund og Kristoffer Rydningen.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift