TINE FOTBALLSKOLEN PÅ HANABANEN I SOMMERFERIEN

TILBUDET ER ÅPENT FOR SPILLERE FRA HELE DISTRIKTET! UKE 26: MANDAG 26. JUNI TIL TORSDAG 29. JUNI KL 10-14 HVER DAG. SAMT 3 DAGER I UKE 33 FRA MANDAG 14. TIL 16. AUGUST (FØRSTE SKOLEDAG ER 17. AUGUST).

PRIS: 4 dager i uke 26 kr 1050,-  3 dager i uke 33 kr 800,- Ved deltakelse på begge kr 1500,- . Riktig beløp settes inn på konto 3250.24.49108 (merkes med navn på deltaker + fotballskole)

150 kr i søskenrabatt for barn nr 2 (eller flere). 200 kr pr uke (150 i uke 33) ekstra for barn som blir levert kl 08:00.

HVEM: Gutter og jenter, 1-7 klasse.

Egne jentegrupper ved tilstrekkelig antall jenter påmeldt, så da håper vi selvsagt at jentene  mobiliserer!

Det er et begrenset antall plasser. PÅMELDING MED Å SENDE MAIL TIL: dagligleder@hana-il.no . Hana IL forbeholder seg retten til å stanse påmeldingen når det er fult.

VIKTIG: Meld Inn: Navn og alder på deltaker, mail og mobilnr. til foresatte, hvilken uke(r) det ønskes å delta på.

Vi sender ut mail og legger ut på nette mer info når fotballskolen nærmer seg.

Ved spørsmål kontakt klubbkontoret på 51 62 09 61

Tine Fotballskole er et samarbeid med Fotball Akademiet til Hana IL. Trenere fra Fotball Akademiet vil sette opp innholdet i øvelsene/treningene. Fra Akademiet er Morgang Gramstad med sin trenererfaring, trenerkurs/skole og spillererfaring. Fra adm. Helge Haugen (NFF trener C og med mange års erfaring med trening av barn og unge). Vi har også andre trenere fra Fotball Akademiet med oss og det kan dukke opp gjestetrenere en eller flere dager under fotballskolen.

Kort om fotballskolen

Deltakerne møter ved klubbhuset kl 10:00 og blir tatt imot av vår leder. De får utdelt en utstyrspakke.

Dagene deles opp i to treningsøkter med fokus på teknikkøvelser, avbrutt av en god lunsjpause hvor det blir tilbud om brødmat og grillmat på torsdagen. I tillegg tilbys det en liten frukt pause. Dagen avsluttes ca kl 14.00.

Tanken bak fotballskolen er at alle skal delta aktivt, få en innføring i basis ferdigheter og grunnleggende ferdigheter. Videre legger vi stor vekt på det sosiale, at alle skal trives i gruppa og ha kjekke dager. Vi ønsker med andre ord en sosial og lærerik fotballskole :)

Husk hver dag å ta med:

  • Fotballskole-utstyr, husk leggbeskyttere og ball

  • Vannflaske

  • Skifte-tøy

  • God innstilling og godt humør – motiver barna til å se på dette som en flott mulighet både til å bli enda flinkere fotballspillere, og til å få seg nye venner.

Betaling

Nå er det mulig å betale med Vipps i kiosker 

og lotteri i Hana Idrettslag. Vipps nr 121339

Sponsor

Info

Kvalitetsklubb

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift