K38 renoveres - "Dugnad 29/5 fra 14:00"

Nye anbud muliggjør realisering av K-38 i 2017. Vi river tilløp og rensker unnarenn, men trenger mye folk. Dugnad mandag 29. til torsdag 1juni. Møt opp!

29/5: Oppmaling av bar fra kl 14, riving av spor/tilløp fortløpende. med mye folk - også fjerning av plast. Kommer du?

22/5: Påbegynt demontering av vann og spor. Tilstede: 2 personer

15/5: Bar etter grantrær er ryddet. Tilstede:10 personer

Renovering av K-38 er tatt med i Trondheim Kommunes plan for idrettsutbygginger og planer fremover. Byåsen IL har fått forhåndsgodkjenning for å renovere bakken slik at spillemidler kan søkes. men det inkludere mer enn nok dugnadsjobb og første dugnad blir mandag 15/5. Ta med hammer, brekkjern, sag, store dimensjoner rørtang/skiftenøkkel om du har...og ellers alt du tror vi kan få bruk for

 

  • Skogen mellom K-38 og heisen/trappa er allerede fjernet og vi må rydde opp i baret
  • Vi skal demontere lys lang tilløpet
  • Fjerne sporet
  • Fjerne vann anlegg og stillaser
  • Fjerne plast/underlag  i unna renn
  • mm

 

Dette vi ltrolig bety at bakken er stengt fra nå og til snøen faller i høst. Da blir det trlogi vinterhopping i ny bakke før vi legger plast i unnarenn og nytt tilløp neste vår. Dette blir en kanonheving av forholdene i anlegget, og alle som har yngre utøvere (på vei mot bakken) og alle dere som har hoppet der og burde ha hoppet der - oppfordres på det sterkeste å delta i en konsentrert innsats om å få bakken på plass.

Anleggsansvarlig Trond Wanvik ser frem til å jobbe sammen med mange, men kvier seg for prosjektet om han skal gjøre alt alene!!

Møt opp!
Olav