Bjarg håndball Jenter 12 år vinner årets MIL Cup

Første gang et jentelag fra Bjarg vinner denne tradisjonsrike turneringen

Denne helgen var noen av jentene til J12 laget til Bjarg på besøk til Mathopen for å delta i i den tradisjonsrike MIL turneringen som i år ble gjennomført for 28. gang

I puljespillet på lørdag ble det to enkle seire over Mathopen og Sund, men Bjarg måtte tåle et knepent tap mot «erkerivalen» Søreide. Men seirene holdt allikevel mer enn nok til å sikre seg semifinaleplass.

Semifinalen og finalen ble spilt på søndag i en fullstappet Mathopen idrettshall. I semifinalen møtte Bjarg nok et Søreide lag, og i motsetning til puljespillet var Bjarg jentene skjerpet fra første stund. Det var aldri tvil om hvor seieren ville havne og finalebilletten ble sikret med en overbevisende 8-3 seier.

I finalen møtte Bjarg jentene igjen det Søreide laget som laget tapte for i puljespillet, men denne gangen var det Søreide som ble tatt på sengen av et agressivt forsvars- og angrepsspill fra Bjarg sin side. Bjarg ledet komfortabelt gjennom hele finalen og kunne til slutt løfte den store pokalen over hodet etter 12-6 i målprotokollen.

Maria Grasdal fra Bjarg fikk forøvrig bestemannspremien i finalen.

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift