Dessverre var det ikke mye vi fikk til i denne fotballkampen, Åsane "fikk" tre lette poeng. Dermed står vi fortsatt med null poeng etter 3 kamper.

Laget: Torbjørg A- Ingeborg S O- Sina B- Maren Kristine A- Maja F- Sina S- Ida S- Kristin B- Camilla B- Dorthea G- Natalie G N. Inn: Anniken S P (46)- Mina J E (77) og Christina S P (77)

I strålende sol og ny kunstgressbane skulle Fart-jentene ta årets første seier i serien, det var iallefall målet når vi startet kampen. Og Fart-jentene startet i kjent stil, trillet ball og kom seg fremover - slik som vi ønsker å fremstå. Det eneste som manglet i starten var det aller siste, komme til gode avslutninger/ score mål. Men hva som skjedde etter 13-14 minutter lurer jeg på ? Da sluttet vi med det som var av spill og bevegelse, det ble veldig mye feilpasninger og mye baller i "hytt og vær". Dette medførte at Åsane på et vis kom inn i kampen, uten at de hadde så mye plan i sitt spill. Etter 15 minutter kom Åsane til en kjempesjanse, som vi la godt opp til....men skuddet gikk utenfor. Så etter 17 minutter avklarte vi rett til en Åsanespiller som fra 25 meter fyrte av en "kanon" som ikke stoppet før den satt i nota, 1-0. Dessverre kunne det virke som mange av Fart-jentene tenkte at kampen nå var over, fra 18 minutter til 94 minuttet ble dette en kamp der de ikke så ut som vi hadde troen på egne ferdigheter. Vi prøvde å sette igang spill bakfra, men det stoppet fort opp. Det endte veldig ofte opp i en pasning som deretter utløste en bevegelse, det er jo ønskelig at den rekkefølgen er omvendt! Men det skal også sies at Åsane heller ikke fikk til så mye, så stillingen 1-0 sto seg til pause.

Pauseprat: ALLE var enige i at dette ikke var slik vi ønsker å fremstå! Opp med fokus,bevegelse og balltempo - ut å jobbe hardt de siste 45 minuttene. Her var det gode muligheter til å få med poeng!

Men dessverre, vi klarte aldri å sette Åsane under press. Vi fortsatte med liten bevegelse og unøyaktig pasningsspill. Så selvsagt på en sånn dag, etter 75 minutter "kontret" Åsane inn et mål og 2-0. Da var iallefall kampen over...... merkelig nok, de to (2) sjansene vi skapte på hele denne kampen kom faktisk på slutten. Men mål ble det ikke!

Dermed står vi fortsatt uten poeng i årets serie, det MÅ vi gjøre noe med på lørdag. Da kommer Grei på besøk.

PS: Jeg er veldig klar over at dette referatet virker veldig negativt.....men på turen tilbake til Øvre Vang evaluerte vi kampen sammen med jentene. ALLE var enige i at dette på ingen måte var bra, jentene selv var veldig klar over sine egne prestasjoner - her er det MYE å gå på! Jentene var skuffet, og vi i teamet rundt var også skuffet. Så da er det kun en ting som gjelder, vi skal SAMMEN snu dette! I Fart vinner og taper vi SAMMEN, så på mandag skal ALLE starte "prosessen": Grei skal får kjenne hva Fart virkelig kan! - så følger det 19 kamper der alle i 1.divisjon skal få kjenne også.....

Jeg har på ingen måte mistet troen på Fart-jentene 2017 ! - hilsen Svein

Kommentarer


       

Farts org.nr. er 975341135