Keeperens dag

12 ungdomskeepere deltar på morgendagens "kick off" for keepertreninger i Nymark.

Søndag 7. mai klokken 12 vil det kun være Nymark-spillere med store keeperhansker å se på Nymarken. Da er det nemlig offisiell avspark for klubbens satsning på å gi klubbens keepere den ekstra spesialtreningen de både trenger og fortjener. Målet er å bygge opp et keepermiljø i klubben og sammen skal de gjøre hverandre flinkere. Det skal være kult å være keeper i Nymark og samtidig utvikle seg kontinuerlig til å bli en bedre keeper.

Første skritt i riktig retning er å gi et tilbud til klubbens keepere i ungdomsklassen. 12. av totalt 16 keepere har anldning til å være med når startskuddet fyres av i morgen. Følgende keepere møtes på Nymarken:

Amalie Oldekjær Veka (J17)
Mustaf Said Ahmed (G15 og G16)
Jacob Farstad (G15)
Hallvard Berge (G15)
Vedar Bahaldin (G14)
Synne Ingebrigtsen (J14)
Live Rørvig (J14)
Celine Bø (J14)
Sivert Rommetveit (G13)
Marius Tønjum Alfsen (G13)
Linus Paule Hage (G13)
Simon Rasmussen (G13)

Keepertreningene skal koordineres av klubbens rutinerte A-lagskeeper, Lasse Aa Steffensen. Han har med seg gode medhjelpere og skal lære klubbens unge keepere mange lure knep allerede fra første dag. Keeperne skal også lære øvelser de kan gjøre selv hjemme og oppvarmingsøvelser som passer bedre for keepere enn for andre fotbalsspillere.

Morgendagens økt avsluttes med pizza og brus til alle deltakerne. Det er meldt godt og varmt vær. Husk å ta med drikkeflaske. Keeperne skal jo ha en drikkeflaske alltid liggende i målet.

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift