Fart 2 leverte tirsdag en god kamp i 3. divisjon kvinner og vant hele 2-8 borte mot Lillehammer.

Før tirsdagens oppgjør hadde Lillehammer statistikken lagene i mellom på sin side. Forrige sesongs møte på Stampesletta endte i tillegg med 8-0 og overkjøring i favør Lillehammer. Det var derfor en revansjesugen gjeng som gjorde seg klar til kamp på "olympisk grunn". Dessverre manglet Fart 2 keeper, men Christina tok en for laget og tok plassen i mål. En oppgave hun forøvrig løste på ypperlig vis!

Fart 2 tok tidlig tak i kampen og var denne gangen faktisk dødelig effektive fra start. Først ute var Maria Zouhar som etter fire minutter spill sendte Fart opp i ledelsen etter en god førstetouch og en god avslutning nede i hjørnet. Kun tre minutter senere var Sunniva frempå etter innlegg fra Frida. Lillehammer sørget for fornyet spenning 14 minutter ut i 1. omgang da de scoret etter corner. Men istedenfor at vertene kom seg inn igjen i kampen opprettholdt Fart trykket og produserte brukbart med muligheter og rullet opp flere fine angrep. Etter 37 minutter dukket Mina opp foran mål og kunne trillle ballen i åpent mål etter pasning fra Ingrid. En enkel scoring, men en god bevegelse i forkant av målet! To minutter senere kunne Fart igjen juble for mål da Marie scoret etter et godt slått frispark av Anniken. 1-4 holdt seg til pause, og Fartjentene gikk til pause med en solid dose selvtillit.

At selvtilliten var høy fikk vi tidlig en aldri så liten bekreftelse på.. Christina (fremdeles som keeper) finta like godt vekk to Lillehammerspillere som bakerste kvinne før hun klarerte med en flott pasning ut mot høyre kant! 10 minutter ut i 2. omgang var Mina igjen på ferde. Avslutningen gikk først i stolpen, deretter i ryggen til Lillehammers keeper og tilbake i mål. Marginene var kanskje på Fart og Minas side, men prestasjonen i forkant og selve avslutningen kan ingen ta fra Mina. Deretter gikk det kun ett minutt før Fart igjen kunne juble for scoring. Denne gangen ved Anniken som ble spilt fri med en flott pasning fra Maja. Anniken brukte tempoet sitt og var sikker foran mål og dermed 1-6 ledelse til Fart 2. 60 minutter ut i kampen scoret Lillehammer sitt andre mål i kampen da de reduserte til 2-6 etter et skudd fra drøyt 18 meters hold. Kvarteret senere var Sunniva igjen på ferde og scoret sitt andre for kvelden til full jubel da hun ekspederte inn en flott slått corner fra Maja. Mina, som hadde en liten pust i bakken litt ute i 2. omgang lovet ytterligere en scoring hvis hun kom inn igjen på banen, og hun takket for tilliten med sin tredje scoring for kvelden fem minutter før slutt. 2-8 var dermed et faktum og Fart kunne juble for en flott seier og tre herlige poeng som ble med hjem til Øvre Vang.

Spillerne viste stor spillerglede og hadde det veldig gøy denne tirsdagskvelden. De gjennomførte en solid prestasjon gjennom store deler av kampen. Jentene turte å spille ball med høyt tempo og det er moro å registrere at mye av det man trener på kommer frem også i 3. divisjon. Ros til hele laget, men kanskje et ekstra stort klapp på skuldra til Maja som leverte en meget solid kamp. Solid i duellspillet, godt pasningsspill og hele fem målgivende pasninger! Selvfølgelig også en stort takk til Christina som sporty stilte opp med keeeperhansker. I tillegg var det moro å se de tre 2002-modellene Ingrid, Hedda og Mia som løser ting veldig bra. De to sistnevnte er til daglig endel av treningsgruppe 2 og er to spennende talenter.

Farts lag mot Lillehammmer: Christina S. Pedersen - Ingrid Bårdseth, Gina E. Bryhni, Sunnvia Wennersgaard, Frida D. Haugen (Hedda Bagsjøberget inn etter 32) - Anniken S. Pedersen, Maja Flengsrud, Cathrine Løvås, Mina Jevne Etnestad - Marie Skjeltorp (Mia Jakola inn etter 62) - Maria Zouhar

Neste kamp for Fart 2 er førstkommende tirsdag kl. 19:30 hjemme på Fartbana. Da kommer Valdres på besøk. Møt gjerne opp og støtt Fartjentene!

Kommentarer


       

Farts org.nr. er 975341135