Høyaktuelt og lærerikt om doping

Styret i KFUM-kameratene oppfordrer ungdomsforeldre, ledere og andre interesserte i å delta på antidopingseminaret 8. mai.

I samarbeid med Antidoping Norge, Politiet på Manglerud, Oslo Fotballkrets, Bækkelaget Fotball og Nordstrand Fotball arrangerer KFUM et antidopingseminar førstkommende mandag kl. 19.

- Styret har bestemt seg for å sette antidoping og rus mer systematisk på agendaen i klubben. Dette er bakgrunnen for at klubben nå vil bli sertifisert som et Rent Idrettslag. På sist styremøte hadde Antidoping Norge v/kommunikasjonsleder Halvor Byfuglien et høyaktuelt, lærerikt og spennende foredrag for styret, sier nestleder Arne Reidar Holtvedt.

- Foredraget var en øyeåpner for styret om at doping ikke bare er et internasjonalt problem i toppidretten, men at det også angår vårt nærmiljø og våre ungdommer.

Klubben er i ferd med å utarbeide en egen handlingsplan mot doping og rus som del av det å bli et Rent Idrettslag, et samarbeidsprosjekt mellom Antidoping Norge og Rent Idrettslag. Også som del av det å være NFF-godkjent som Kvalitetsklubb på nivå 1 ligger det klare forventninger til hva klubben gjør som del av sitt samfunns- og verdiarbeid.

- Vi ser at vi som klubb kan spille en helt sentral rolle i det å utruste unge mennesker med gode verdier og holdninger. Vi har også et ansvar for å sørge for at spillere og ledere i klubben har kunnskap om det regelverket som gjelder i norsk idrett, sier Holtvedt.

Antidopingseminaret arrangeres i klubbstua i hallen, og det blir innlegg fra:

* Halvor H. Byfuglien, kommunikasjonsleder/ass. daglig leder i Antidoping Norge
* Politiet på Manglerud
* Anders Solheim, daglig leder i Antidoping Norge

Meld deg på her!

 

 

SAMMEN FOR EN REN IDRETT

Gi din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift