J16 på en fantastisk 6. plass i Bringserien

J16 deltok 29-30.04 i det nasjonale sluttspillet i Bringserien på Jessheim og endte på 6.plass.

Jentene har gjennomført en fantastisk Bringserie. Etter de 4 innledende rundene i Bergen, Tromsø, Molde og Oslo kom laget på 3. plass og var dermed kvalifisert til nasjonalt sluttspill på Jessheim. Molde var sammen med Charlottenlund og Byåsen de eneste lagene fra Region Nord som klarte kvalifiseringen. 

I sluttspillet var Molde satt opp mot Oppegård og Våg (Vipers) som kom på hhv 2. plass og 1. plass i sine innledende runder. Første kamp mot Storhamar endte med tap 29-21. Ingrid Helene Vikås (Vestnes Varfjell) var Moldes toppskårer mot et meget godt Oppegård lag som til slutt vant sluttspillet. I 2. kamp mot Vår ble det seier 24-21 og Molde ble med dette pulje 2ér og dermed kavalifisert til B-sluttspill. Toppskårer var Fride Heggdal Stølen med 8 mål.  

I semifinalen på søndag var vi satt opp mot Storhamar som vi forøvrig slo på hjemmebane i innledende runde. Det var et revansjesugent Storhamarlag lag, men etter noen magiske sluttsekunder med straffe til oss, brøyt på motstanderen og en langsludd fra Eline (toppskårer med 5 mål), tok vi seieren med 18-17. En helt utrolig opplevelse og vi var med dette klar for B-finale der vi møtte Gneist. Det ble en tøff kamp der vi ble hengene etter tidlig i kampen. Etter en bra innspurt endte kampen med tap 24-30 og vi ble med dette nr 6 i det nasjonale sluttspillet. Toppskårer var Ingrid Helene Vikås. 

J16 har hatt en helt fantastisk sesong der de har hevet seg til nye mål hele vegen. Ved inngangen til sesongen var målet å komme til regionserien og med dette ha mulighet til å kvalifisere oss til Bringh. Det har vi klart med glans og når vi til og med klarte å komme oss til B-finale i nasjonalt sluttspill så sier dette litt om jentenes presentasjoner. Vi er imponert!

All ære til trenerne Jan Henrik Indbjør og Øystein Slettvold, og til alle dere foreldre som har støttet opp med endusiasme og dugnadsånd gjennom hele sesongen. Tusen tusen takk!!

Se gjerne de magsiske sluttsekundene mpt Storhamar i  lenken under :-)

http://www.rbnett.no/sport/2017/05/01/Her-klinker-Molde-kapteinen-inn-seiersmålet-ett-sekund-før-slutt-14666047.ece

JUBELJENTENE: Bak fra venstre: Marte Hopen Hoel, Ane Sofie Ljøen, Silje Melsæther, Ingrid Helene Vikås, Mia Sletvold, Ingrid Talset Singstad, Thea Bjørlo, Annika Rangnes, Ingrid Vike, Fride Heggdal Stølen og Thea Malo Windstad. Foran fra venstre: Oda Brunvoll Larsson, Kjersti Walle, Eline Sæter, Mathea Sandøy, Ane Nordli Berg og Katrine Myrvang. 

 

Tone Brunvoll, lagleder

 

 

 

 

 

 

 

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift