Medlemskontingent og aktivitetsavgift

Medlemskontingent og aktivitetsavgift til fotballen ble sendt i ut i april, og er også purret opp i løpet av våren. Vi vil minne alle medlemmer på at for å være forsikret, og kunne spille og trene, må begge avgiftene være betalt. Les mer.

Alle som er medlemmer i idrettslag må betale en medlemsavgift til klubben. Når medlemsavgiften er betalt, er man også registrert som medlem i klubben. For deg som fotballspiller er forsikringen dekket gjennom denne avgiften, altså medlemsskapet i klubben. Dersom medlemskontingent ikke er betalt,er man altså ikke forsikret, og kan da ikke trene eller spille kamper.

Når det gjelder aktivitetsavgiften til fotballen, så dekker den alt det øvrige som omhandler fotballen. Denne må også betales. Husk at det er søskenmoderasjon på yngre søsken, og dersom det er noen utfordringer med betaling er det bare å ta kontakt.

Dersom du ikke har fått faktura for medlemskontingent eller aktivitetsavgift, ta kontakt med Tommy Olsen på mail tommy.olsen@ullkisafotball.no. Skriv gjerne opp mailadresse som fakturaen ønskes sendt på, så kan jeg sjekke om det er riktig adresse, og sende informasjon på nytt.

Ønsker alle en riktig god fotball sesong!

Sponsor

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift