Rett til topps

Nymarks herrelag slo Flaktveit 4-2 på bortebane i serieåpningen fredag kveld.

Og med denne tomålsseieren inntok de toppen av tabellen i 5. divisjon. Det skal imidlertid sies at bare tre av kampene av første serierunde er spilt til nå.

Dessverre hadde ikke klubbens nettside mulighet til å være tilstede under kampen, men alle rapportene forteller at dette var en kamp Nymark styrte fra første spark på ball. Med kaptein Kristian Severeide (bildet) ved roret gikk Nymark offensivt til verks og ledet 1-0 allerede etter fem minutter etter mål av Sarankan Sivakanesan. Etter 25 minutter økte Erlend Løvfall ledelsen til 2-0. Like før pause satte veteranen Daniel Tanaia inn 3-0 som også var pauseresultatet.

Nymark fortsatte å angripe i 2. omgang og Alexander Maradiaga Hopland trygget ledelsen til 4-0 etter ca 60 minutter. Fem minutter senere får Flaktveit  sitt trøstemål, og så er det ikke så mye mer som skjer som er notert i kampfaktaene om kampen. Ikke før på overtid er det en situasjon hvor ballen havner i mål. På de offisielle fotballsidene er målet registrert som selvmål av Deso Ibrahim, men på sosiale medier ryktes det at Deso ikke var syndebukken. Det skal ha vært en av Skulstad-brødrene.

Det spiller ingen rolle. Seieren var aldri truet. Neste fredag er det årets første hjemmekamp og det er mot Frøya. Kampen starter klokken 20 på bane 03.

 

 

 

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift