Elite-comeback på Åsebøen

Søndag er det obligatorisk oppmøte på Åsebøen stadion når Djerv 1919 er gjester for våre nyopprykkede Kopervik-juniorer.

Søndag er det endelig duket for seriestart for våre Kopervik-juniorer når Djerv 1919 kommer på besøk. Kampen blir den første i Junior Elite-sammenheng siden nedrykket i 2014.

Trent av Christopher Mynthe Alcock, som samtidig spilte A-lagsfotball på Vea, i 2016, ble det opprykk fra 1. divisjon etter at 32 poeng ble plukket på 14 kamper.

Foran årets sesong i Junior Elite har det blitt gjort flere utskiftninger, både på trener- og spillersiden. A-lagsspiller Roger Johannesen har overtatt for Alcock og styrer skuta i årets sesong. Spillere som har ankommet er skudenesbuene Maxime Lescoute, som kommer fra Åkra, og Kasper Urbye, samt tidligere Vard-keeper Andreas Lund og undertegnede, som har vendt tilbake til moderklubben etter én sesong på Vea. 

I forkant av møtet med Djerv 1919, som endte på en sterk 2. plass på øverste nivå i juniorklassen, har Kopervik spilt to treningskamper. Først 1-1 mot Stavanger i Randaberg Arena og 2-2 mot Vard i mars.

Avspark mot gultrøyene fra Haugesund er kl. 18.00 på Åsebøen stadion. 

Arrangement

Oppslagstavle

Arrangement

Hovedsamarbeidspartner

Oppslagstavle

Følg oss på Facebook!

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift