Fair play-kamp på Nymarken

Månedens fair play-kamp for jenter er Nymark-Sandviken i J17-klassen.

Månedens fair play-kamp er en del av Norges fotballforbund (NFF) i Hordalands fair play-arbeid. Hver måned velger fair play-komiteen en kamp for gutter og en for jenter hvor det rettes ekstra fokus på fair play-arbeidet til fotballforbundet i fylket. I april er det altså klubbens J17-lag som er blitt valgt ut og det er et lag som tidligere har fått oppmerksomhet for sin gode holdninger. De vant nemlig fair play-prisen under fjorårets Dana cup-turnering i Danmark.

Kampen skal i utgangspunktet spilles lørdag 29. april, kl. 16 på Nymarken bane 03, men det kan se ut som at den må flyttes en dag fram på grunn av alle konfirmasjonene som pågår neste helg. Begge lagene har store utfordringer med å stille lag lørdagen og håper at kampen kan spilles en dag tidligere. Altså fredag 28. april klokken 19 på bane 04 på Nymarken.

Hva skjer under en fair play-kamp?
To representanter fra NFF Hordaland stiller på kampen. De ønsker å ta noen minutters prat med hvert av lagene før kampen, enten i garderoben eller like før oppvarming/forberedelser begynner på feltet. Som ellers gjennomføres fair play-hilsen både før og etter kampen. Kretsens fair play-representanter gjennomfører også en samtale med begge lagene samlet etter kampen (på banen, i klubbhuset, tribunen eller lignende). Det vil også bli utdelt en liten gave fra fotballkretsen som takk for besøket.

Følg med på når kampen skal spilles. Det er altså store muligheter for at det blir fredag 28. april klokken 19.

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift