- Vi møter en av favorittene

A-laget drar på poengjakt i Groruddalen lørdag.

Mens KFUM spilte 1-1 hjemme mot Bærum, dro Grorud hjem med et sterkt resultat fra Finnsnes. Både Finnsnes og Grorud har ambisjoner om å henge med i toppen, men Oslo-laget seiret 1-0 i serieåpningen.

Nå er det Kåffa som skal opp mot gultrøyene som i flere år har vært et topplag i 2. divisjon.

- Grorud er en av flere favoritter i avdelingen. De har hatt god kontinuitet i spillerstallen over flere år og har hatt som ambisjon å rykke opp de siste årene. Laget består av et godt kollektiv med en del fart og gode ball-spillere, sier Jørgen.

- Ingen stor kamp
Han og laget er innstilt på at alle kamper blir tøffe denne sesongen. Utgangspunktet er at alle kamper kan vinnes, men at det må jobbes knallhardt for hvert eneste poeng.

Jørgen har finstudert åpningskampen mot Bærum.

- Vi gjorde ingen stor kamp sist, men samtidig er vi alle enige om at vi var solide defensivt, noe som har vært gjennomgangsmelodien de siste kampene. Vi har mer å komme med offensivt. Vi må bli flinkere til å la ballen gå i laget på færre touch og med større bevegelse. Samtidig må vi bli giftigere på den siste tredelen gjennom mer råskap.

Troppen
Jørgen har stort sett de samme spillerne å velge blant når turen går oppover i Groruddalen i morgen, lørdag. Kennet Di Vita Jensen er i bryllup og er ikke aktuell. Inn i troppen kommer derimot Johannes Grødtlien. Stopperen er på lån fra OBOS-ligaklubben Strømmen.

Fortsatt så er Lübeck, Rasch, Hammer og Aarø noen uker unna kampform. Akselsen er i full trening, men trenger litt mer tid. En gledelig rapport fra a-treninga i går; både Rasch og Hammer var på feltet med ball.

Selv om alle KFUMs kamper kan følges direkte på nett for de som er Amedia-abonnenter (f.eks. Nordstrands Blad) så håper vi at mange Kåffa-supportere tar en ettermiddagstur til Grorud i morgen. Kampstart kl. 16.00.

- Jeg anbefaler alle som har et Kåffa-hjerte å ta turen til Groruddalen. Dette pleier å være kamper med futt i, sier Isnes, som opprinnelig er Vestli-gutt selv.

SAMMEN FOR EN REN IDRETT

Gi din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift