Info før Vestfossen

Lørdag klokken 15:00 er det avspark på Strandajordet gress i Vestfossen. (Oppdatert: på grunn av baneforholdene er kampen flyttet til kunstgressbanen på samme sted.)

Serieåpningen mot Drøbak ble ikke helt som vi ønsket oss. I etterkant av kampen har vi evaluert hva som var bra og hva som kan gjøres bedre.

Til tross for tap var vår andre omgang meget bra. Vi håper og tror vi kan ta med oss dette i møtet med nok en tøff motstander.

Vestfossen har de siste årene tatt over for Birkebeineren som nummer to klubb i distriktet bak Mjøndalen. Laget fikk en flott åpning i serien da de beseiret Østsiden 2-1 på bortebane.

De grønnkledde er tradisjonelt et meget godt hjemmelag. Som navnet på hjemmebanen tilsier så spiller de sine hjemmekamper på gress. De siste årene har ikke vårt lag nedlagt mange minutter på denne typen underlag, men dette er ikke noe vi har hatt spesielt fokus på. Spillets ide er fortsatt den samme og gode spillere tilpasser seg som regel omgivelsene.

Rapportene sier at Vestfossen er et tøft og fysisk lag å møte. Dette vil kreve noe av oss og vi håper at gjennomføringsevnen av lørdagens kampplan vil fungere bedre enn den gjorde sist.

Når det gjelder vårt eget mannskap er Ervin Kozica ute etter det røde kortet mot Drøbak. Daniel Ark Saastad og Martin Lågbu Larsen er tilbake i trening igjen etter sine skader. De trenger imidlertid flere treninger før de er klare for kamp igjen. Foruten disse skal vi i skrivende stund være alle man alle.

Da er bare å glede seg til kamp igjen.

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift