Fart hadde muligheter til å ta med seg poeng, men gårsdagens serieåpning endte med et knepent tap borte mot Lyn.

Lyn ledet 2-0 til pause etter mål av Benedikte Birkelund og Emilia Ruud. Fart på sin side kom sterkere utover i kampen, og Inger Ane Hole sørget for ny spenning med sin scoring etter 63 minutters spill. Til tross for flere gode muligheter ble dessverre alle poengene værende igjen i Oslo. 

Vi kommer snart tilbake med mer fra kampen!

Laget: Torbjørg A- Ingeborg S O- Sina B- Maren Kristine A- Ane H- Kristin B- Inger Ane H- Lene B- Natalie G N- Camilla B og Dorthea G.  Inn kom: Ida S- Anniken S P og Sina S.

Det var nok noen høye skuldre på Fart, første seriekamp og for flere spillere var det også første obligatoriske kamp for FL Fart. Kampplanen var klar: Vi skulle fortsette å spille ball, slik vi har gjort i treningskampene. Og etter 5 minutter kom det et angrep en bare tenker lykkes på "spill-tavla". Torbjørg setter igang Sina B - Sina spiller igjennom til Lene B på midten - Lene finner Natalie G N - Natalie slår ut på kant til Kristin B- Kristin slår på første touch inn i feltet - der kommer Dorthea G og setter ballen kontrollert i mål med vensterfoten - 0-1 og jubel !!!! Men neida, assistentdommeren står og vinker med flagget. Dessverre for Fart var dette en feil avgjørelse. ( Jeg har gode bilder på at Kristin har foten på 16-meteren når hun slår, da har Dorthea IKKE nådd frem til 16-meter streken. Altså Dorthea kommer bak ballen, da er det IKKE offside.) Men det står da fortsatt 0-0, det er jo alltid dommeren som bestemmer i fotball....Etter dette tok Lyn litt over spillet, men Fart lå bra i formasjon og sto imot det som kom av sjanser. Det var en spillemessig bra kamp av begge lag. Lyn hadde ballen mest, men begge lag kom til sjanser og dødballer. Etter 36 minutter ble Dorthe helt klart "snytt" for ett soleklart straffespark, dommeren hadde "panorama utsikt" til situasjonen....men vinket spillet videre! Så fikk Lyn corner etter 41 minutter, vi hadde på forhånd snakket om hvem vi måtte passe ekstra godt på. En innøvd variant fra Lyn som vi ikke klarte å avklare, dermed 1-0. I omgangens siste minutt scoret Lyn igjen. Et langt innlegg havnet helt på dødlinjen og ble slått inn igjen, det ble en "lett jobb" for Lyn-spilleren å sette inn 2-0. Snakk om å få en tung inngang på pausen....Men VI hadde ikke gitt opp. En hel omgang igjen og den skulle vi vinne, ut å jobb knallhardt !

Og det skal Fart-jentene få velfortjent skryt for, de hadde på ingen måtte gitt opp håpet om å få med seg poeng. Om Lyn hadde ball mest i 1. omgang, så var det Fart som styrte det meste i 2. omgang. Etter 63 minutter setter Fart opp nok ett fantastisk angrep, Torbjørg - Sina - Inger Ane- Ingeborg- Kristin og tilslutt Inger Ane, hun fører ballen frem til 19 meter og sender ballen i flott bue over Lyn sin keeper. 2-1 og jubel i Fart-leiren. Og typisk nok, når du scorer mål gir det ekstra energi! Om vi hadde hatt godt tak på 2. omgangen til nå, så kjørte vi på med enda større trykk. Kunne vi klare å snu 2-0 til 2-2 ,og få med oss poeng hjem??? Det skal sies at Lyn kom på sine muligheter de også, deriblandt en suser som traff tverrliggeren. Men det sto 2-1 da klokken nærmet seg 90 minutter. Så fikk Fart den STOOOORE sjansen helt på slutten. Inger Ane sendte avgårde et skudd som traff tverrliggeren, og Natalie fikk en alle tiders mulighet til å "redde" ett poeng.....men dessverre for Natalie og Fart, ballen forsvant over mål. Dermed ble det Lyn som kunne slippe jubelen løs når dommeren blåste av etter 2x45 minutter. Vi gratulerer Lyn med seier, og lykke til videre i serien. ( Dere blir nok å finne helt i toppen når vi teller opp etter 22 kamper.)

Vi måtte ta turen hjem til Øvre Vang uten poeng, men det fine med fotball: Det går ikke mange dager før vi får en ny sjanse til å vise oss frem. På lørdag tar vi imot Øvrevoll Hosle, og da går vi for årets første seier!

Alle jentene skal få ros for å tørre å spille ball + vilje og innsats, klarer vi å legge ned samme jobb i de neste 21 kampene - ja da blir det en god sesong for FL Fart.

Møt opp på lørdag, vi trenger DIN støtte!

Hilsen Svein

Kommentarer


       

Farts org.nr. er 975341135