Brutal seriepremiere (bokstavelig talt)

Etter en merkelig og innholdsrik kamp endte det dessverre med 4-2 tap mot Drøbak- Frogn.

Etter kampen kan det høres merkelig ut å si at vi var godt forberedt, men det vi hadde forberedt oss på var akkurat det som skjedde. Med det så menes et Drøbak- lag i et høyt og aggressivt press. En del av planen var selvfølgelig ikke at vi skulle slippe inn ett mål etter ca. 30 sekunder og at det skulle stå 1-4 til pause.

Som nevnt var det akkurat som forventet at Drøbak kom til å gå ut i 100. Ingen understatement å si at vi håndterte dette særdeles dårlig. Ca. 30 sekunder inn kampen lå ballen i nettet. Ett balltap og en pasning i bakrom, som til slutt endte med en kollisjon mellom vår keeper og stopper, gjorde det enkelt for Ibrahima Konate å sette ballen i tomt bur.

Vel, vel tenkte vi på benken og satset på at vi kom til å heve oss. Dessverre skulle det ikke gå lang tid før Drøbak igjen skulle score. Denne gang etter noe svakt forsvarsspill, men her skal bortelaget ha honnør for et godt angrep.

Heldigvis greide vi å komme mer til hektene. Christoffer Bachke traff undersiden av tverrligger etter et flott angrep. Noen minutter senere så var Andreas Andreassen våken og smart i boksen. Frisparket fra Ervin Kozica fikk han omsider kranglet i mål.

Endelig var vi i gang tenkte vi. Det skulle imidlertid gå mange sekundene før vi måtte svelge våre ord. Utrolig nok greide Drøbak å score etter tre-fire trekk rett fra avspark. Utrolig sløvt og passivt opptreden fra oss.

Som ikke det var nok skulle Ervin bli sendt i dusjen noen minutter før pause etter sitt andre gule kort. Dette etter å ha stoppet to overganger. Ganske strengt mener nå vi, men kan forsvares så lenge man ikke bruker skjønn og kun følger regelboka. Ervin hadde før dette blitt felt fem-seks ganger uten at det resulterte i noe som helst. Der og da føltes det røde kortet utrolig strengt og noe urettferdig.

4-1 til pause og en utvist forteller det meste om vår prestasjon.

Det var ikke akkurat god stemning i pausen, men heldigvis greide vi å være konstruktive.

Fotballen er merkelig noen ganger. Andre omgang er det mer eller mindre ett lag på banen. Vi reduserte etter et flott frispark av Henning Johannessen. Vi har etter dette flere store sjanser som burde har resultert i scoring. Nå var det Drøbak som slet med å henge med. Dessverre hadde vi verken marginene eller dyktigheten på vår side. Dermed ebbet det hele ut med et særdeles surt tap. Verdt å nevne at Pål Kirkerød reddet et straffespark også. Det var mer eller mindre det Drøbak produserte etter hvilen.

Første omgang møtte vi ikke opp til kamp, mens i andre omgang er det vi som styrer kampen i mindretall. Ut i fra målsjansestatistikken og med litt marginer hadde det ikke vært noe å si på at kampen kunne ha endt 4-4.

Det er mye lærdom å ta med seg fra denne kampen. Vi tar i hvert fall med oss moralen og det gode spillet som ble vist i 2.omgang. Det var meget bra!

Vi ser framover mot neste kamp borte mot Vestfossen. Vi håper og tror vi er med fra start da.

Vi takker Drøbak- Frogn med kampen og gratulerer de med tre poeng.

Kampfakta:

Sprint- Jeløy- Drøbak- Frogn

Runde 1 Norsk Tipping- ligaen, avdeling 1

17.04.17, Bellevue stadion

Tilskuere: 220

Resultat:

2-4 (1-4)

Mål:

(1 min.) 0-1. Ibrahima Konate

(18 min.) 0-2. Ibrahima Konate

(32 min.) 1-2. Andreas Andreassen (Ervin Kozica)

(33 min.) 1-3. Mbandy Camara

(38 min.) 1-4. Mikkel Aarstrand

(55 min.) 2-4. Henning Johannessen

Rødt kort (to gule):

Ervin Kozica (42 min.)

Målsjanser:

6-8 (Moss- avis)

Lagoppstilling:

Pål Kirekrød- Markus Jensen (Jørgen Lindum Røine i 8 min.), Terje Tangen, Markus Børud Kamark, Henry Isegran- Ervin Kozica, Håkon Stark (Erik Halvorsen i 38 min.), Henning Johannessen- Christoffer Bachke, Andreas Andreassen, Alban Ramadani (Eirik Kaldheim i 38 min.)

Ubenyttet:

Odin Nordvåg, Mads Dyrseth, Marius Christensen og Fredrik Wasenius.

Moss avis (bak betalingsmur): https://www.moss-avis.no/sport/fotball/sprint-jeloy/sprint-vil-ga-i-krigen-for-a-ta-poeng/s/5-67-413876 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift