- Greit med uavgjort

Først puttet Bærum på frispark, så leverte Kåffa-debutant Kristoffer Hagen en frisparkperle som ga poengdeling i serieåpningen.

KFUM-BÆRUM 1-1 (1-1). Det ble som ventet en tett og jevnspilt seriepremiere mellom KFUM og Bærum. Begge lag kom fra en vinter med frynsete treningskampresultater.

Når alvoret først ble blåst i gang på KFUM Arena, var det imidlertid gjestene i gult og sort som var mest på hugget.

- Vi starter kampen noe passivt og gir initiativet til Bærum. Vi manglet litt energi både offensivt og defensivt. Etter hvert fikk vi imidlertid bedre rytme og mer ballinnhav, oppsummerer Isnes.

​Blåste for 6-sekundersregelen
Da halve omgangen var spilt, var det lite å rapportere om i sjanseprotokollen. Etter drøye 25 minutter ble det imidlertid uttelling – for bortelaget – og bortesupporterne.
 
Bærum-supporterne ropte ved en anledning på at Kåffa-keeper Mundal holdt for lenge på ballen før et utspill. Og like etterpå valgte dommeren å blåse på regelen som de fleste kjenner til, men som de færreste har sett det bli blåst for.

Joda, det skjedde for eksempel med Thomas Myhre (på tribunen i dag…) for Norge mot Spania i 2000-EM og det skjedde med Liverpools Mignolet i Europaligaen en gang, men det er ytterst sjelden den «sovende» 6-sekundersregelen tas i bruk.

Men denne påskedagen var det altså tid for å vekke den til live av dommer Magnus Nicolai Koløy.

Bærum fikk tildelt frispark, og utnyttet det på best mulig vis. Skuddet gikk via en Kåffa-spiller og i mål. 0-1!

- Et kjedelig baklengsmål selvfølgelig, hvor Fredrik holder ballen noe lenge, og en dommer plutselig velger å praktisere regelen, sier Isnes.

Bærum kunne fort ha økt ledelsen til 2-0 da en gulkledd fikk spasere inne i boksen. Avslutningen var heldigvis for svak denne gangen og gikk i stolpen og ut.

Like før pausesignalet fikk Kåffa et frispark rett utenfor 16. Kristoffer Hagen vartet opp med en avslutning som virkelig varmet. En sjanseløs keeper sto helt satt ut av spill da Hagen prikket nettmaskene.

Saken fortsetter under bildet.Bølget fram og tilbake
Det var en annen Kåffa-utgave som tok grep om andre omgang.

- Vi styrer kampen og setter litt trøkk på Bærum, men dessverre klarer vi ikke fortsette med dette den siste halvtimen. Da bølger kampen fram og tilbake. Begge lag har tilløp til sjanser, og Bærum har nok den største, oppsummerer Isnes.

Han er glad for poenget som gjerne skulle vært tre, men som fort kunne vært null.

- Jeg er fornøyd med at vi slipper Bærum lite til, men vi må bli mer giftig fremover i banen, sier Isnes.

KFUM-treneren er ikke overrasket over at de 264 på tribunen fikk servert en jevnspilt kamp på tampen av påskeferien.

- Dette er nok et bilde på hvor jevnt det vil bli i 2. divisjon i år. Da blir det viktig å straffe motstanderen når det er mulig, og være nøye på det vi foretar oss bakover i banen.

Men vi er i gang, vi har scoret vårt første mål, tatt vårt første poeng og gledelig med så mange som 264 tilskuere på tribunen i serieåpningen. Det er bare å glede seg til fortsettelsen.

Kåffas lag:
Fredrik Johansen Mundal, Erlend Skaga, Håkon Aalmen, Dadi Dodou Gaye, Christoffer Kringberg, Kristoffer Hagen (Cato Valy i 3 min.), Christoffer Dahl, Erikson Spinola Lima, Stian Sortevik, Stian Pettersen (Kenneth Di Vita Jensen i 15 min.), Emil Ekblom (Fredrik Levorstad i 30 min.)
 
Av andre resultater i avdelingen i dag er det verdt å merke seg at seriefavoritt HamKam tok med seg sterke 5-1 hjem fra Asker. KFUMs neste motstander, Grorud, fikk med seg en imponerende trepoenger hjem fra Finnsnes.

​Resultater i dag:
KFUM-Bærum 1-1, Alta-Follo 2-0, Asker-HamKam 1-5, Brummundal-Kjelsås 1-0, Nybergsund-Skeid 0-1, Finnsnes-Grorud 0-1. VIF2 spiller mot Raufoss i Vallhall i morgen.POKAL FRA OBOS: Oppholdet i OBOS-ligaen ble kortvarig, men vi fikk da med oss en pokal. Stian mottok Fair Play-pokalen før kampstart i dag.

SAMMEN FOR EN REN IDRETT

Gi din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift