I morgen sparkes 1. divisjon kvinner i gang igjen, og Fart tar turen til Oslo for å møte Lyn på Kringsjå.

Etter flere måneder med oppkjøring er seriestart nå omsider like rundt hjørnet. Fartjentene har hatt en god sesongoppkjøring med gode treningsforhold både ute på kunstgresset på Løten, i Hullemannhallen i Furnes og Limtrehallen i Moelven. Forrige uke var laget på treningsleir i Antalya i Tyrkia for å finpusse de siste detaljene. Laget ser bra ut før seriestart, og det er optimisme blant både støtteapparatet og spillergruppa.

Allerede i den første serierunden får Fart en tøff pekepinn på hvor de står. Lyn står på motsatt halvdel, og de ser nærmest som vanlig solide ut før seriestart. De fleste "ekspertene" virker skjønt enige om at Lyn blir å finne helt der oppe på tabellen også i år. Tre av de beste spillerne har riktignok forsvunnet til Stabæk, men de har også fått inn flere spennende spillere med gode ferdigheter som gjør at Lyn garantert blir å regne med også i år.

Vi gleder oss til seriestart og ser frem til å møte Lyn i morgen, og håper selvsagt at så mange som mulig tar turen inn til Oslo for å støtte laget! Kampen starter kl. 15:00 og spilles på Kringsjå.

Kommentarer


       

Farts org.nr. er 975341135