Info før Drøbak-Frogn

2. påskedag er det endelig klart for avspark i NT- ligaen. Motstander er Drøbak Frogn på Bellevue. Avspark er klokken 17:00.

 

Drøbak har de siste årene hatt kontinuitet både på trener og spillersiden. Dette har medført at klubben stadig tar steg i riktig retning. Fjorårets sesong ble det en 5. plass på laget fra badebyen, noe som kvalifiserte laget for den «nye» divisjonen.

Før denne sesongen har de lykkes med å resignere flesteparten fra fjorårets stall. Dette betyr at det blant annet blir et gjensyn med Samy Slama og Mbandy «Maxy» Camara på Bellevue. Begge disse spilte for oss fram til sommeren 2015. To veldig gode spillere som er viktige for badeby laget. I tillegg har de signert noen nye spillere som skal være solide forsterkninger.

Drøbak har levert gode resultater i vinter og er også klare for første ordinære runde i NM. Dette etter å ha beseiret henholdsvis Ås med 4-1 (H) og Korsvoll 3-1 (B). I siste treningskamp vant de hele 6-0 mot Nesodden.

Basert på dette kan det se ut som at årets utgave av Drøbak er forbedret fra forrige sesong.

Vi er godt forberedt på hva som venter oss. Vi har imidlertid mest fokus på oss selv og hva vi skal gjøre for at vår spillmodell skal fungere best mulig. I vår siste kamp mot Manglerud Star leverte vi tidvis på et høyt nivå. Motstanderen er nå av et annet kaliber hvilket betyr at våre gode perioder må vare lenger. Får vi til dette skal vi har gode muligheter til tre poeng.

Når det gjelder vårt mannskap har vi 20 av 22 spillere tilgjengelige. Daniel Ark Saastad og Martin Lågbu Larsen er utilgjengelige på grunn av henholdsvis strekk og lårskade. Begge er imidlertid ventet tilbake i full trening til uka.

Som nevnt tidligere gleder vi oss til sesongstart. Vi håper også mange tar turen for å se to gode lag kjempe om tre poeng.

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift