Spillerne er klare for seriestart

Vi har hørt med en fra hver generasjon..

Seriestart og spillerne er klare

Vi har tatt en kort prat med tre av dem som skal sørge for sportslig suksess for SFKs a-lag denne sesongen. Stammen fra ifjor er for det meste inntakt og områder av banen vi før har vært tynt bemannet, har i løpet av vinteren blitt styrket. Stallen til flere av treningskampene i år har hatt en snittalder på 19 år og resultatmessig har det vært tidvis meget oppløftende. Alle tre vi har hørt med har fått spørsmål om hva vi kan forvente av laget og av dem som spillere i sesongen som kommer.

Mats Olavesen, som med sine 27 år trekker opp snittet betraktelig i årets tropp, kom tilbake til SFK etter 2,5 sesonger i Øssia sommeren 2013. På 11 seriekamper i 4. divisjon scoret Mats 6 mål den høsten, og har fulgt opp med et tosifret antall scoringer hver sesong siden. "I den divisjonen vi spiller i kommer man langt med et klart spillesystem og godt trente spillere, noe jeg mener vi har nå. Vi har en stor andel unge spillere og ikke en altfor stor tropp, så personlig tror jeg vi trenger å spe på med flere spillere med litt rutine før vi kan ta steget opp i 3. divisjon igjen. Likevel bør vi være å regne med i sesongen som kommer, noe resultatene i treningskampene tilsier."

"I meg kan man først og fremst forvente en hardtarbeidende spiller som alltid jager sjangser. Nå som jeg også er en av de eldste på laget så skal jeg bidra med den rutinen jeg har og få med meg gutta på laget." Så får vi se om han får rett i eget målpoengstips. "Vi håpe på tosifret mål og assist i år også." 
 

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM

HOVEDSPONSORPARTNERE

 

STØTTESPILLERE 

 
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift