Gullmerke til Skrettingland

På bandyavdelingens årsmøte ble det delt ut to Gullmerker for lang og tro tjeneste.

A-lagets Daniel Skrettingland ble tildelt gullmerket etter 252 eliteseriekamper for klubben fordelt over 11 sesonger etter debuten i 2005/2006 sesongen når han kom fra Skeid, han har også representert Ullevål i et bandy VM og fikk da med seg 5 landskamper. 

I løpet av sine år i klubben har Skrettingland scoret 195 seriemål og ble da også toppscorer i tre sesongene, 2014, 2016(29mål) og sist i årets sesong, han bidro også med mange mål i 2013 sesongen når A-laget vant sin foreløpig siste Kongepokal etter å ha slått Stabæk i NM-Finalen.

Det andre Gullmerket som ble utdelt under årsmøtet ble overrakt Erik Meier som ble tildelt merket på årsmøte etter NM-gullet i 2013, av ulike årsaker har man ikke klart å overrekke merket på korrekt måte før nå.

Meier har nå spilt 272 eliteseriekamper for klubben etter den opprinnelige Tåsengutten kom til klubben i 2002, ha la opp etter 2013/14 sesongen men har avsluttet de to siste sesongene med noen gjesteopptredener for klubbens A-lag etter å ha startet sesongene med spill på Rekruttlaget og Oldboyslaget.

Meier har scoret 218 seriemål for Ullevål og var bl.a. toppscorer i 2013 sesongen som ble kåret med NM-Gull og Kongepokal, i løpet av sine år som aktiv spiller fikk han også med seg 12 A-landskamper for Norge.

Klubben takker dem begge for innsatsen de har gjort som gode representanter for klubben og gratulerer med tildelte Gullmerker. 

 

 

Bergbanen

for

sesongen

 

Siste dag var

Søndag

12.mars

 

Takk for i år!

 

Åpner igjen

medio

Oktober

 

 

 

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products