PÅMELDING ÅPNET TIL BJARG TINE FOTBALLSKOLE 2017

Tradisjonen tro arrangerer Bjarg fotballskole på Stavollen i begynnelsen av skoleferien; 26. - 30. juni.

Tid og sted: Bjarg Tine Fotballskole blir i uke 26 – mandag 26. juni – fredag 30. juni. Dagen starter klokken 09:00 og avsluttes klokken 15:15. Tilbudet går til elever på 1.-7. trinn.

Instruktører: Vi har vært så heldige også i 2017 å få hovedtrener for Bjarg sitt A-lag, Torbjørn Birkelund til å ha det sportslige opplegget for fotballskolen.

Sammen med gode instruktører fra Bjargs ungdomslag, skal de sørge for en innholdsrik sportslig og sosial fotballskole ute på kunstgresset på Stavollen.

Kle deg etter været: I tillegg til uteaktivitet på kunstgresset, får de yngste i perioder være innendørs i Bjarghallen dersom det er dårlig vær. Alle må imidlertid være forberedt på å være ute uansett vær. Det er viktig at alle kler seg etter været og har med seg ekstra tøy.

Mat: Alle får hver dag servert en herlig varm lunsj, frukt, saft og et Tine-produkt. Siste dag blir det som vanlig grilling.

Premiering: Etter endt fotballskole venter det premiering for samtlige deltakere.

Pris: Prisen pr spiller er kr 1.200 for deltakelse i Bjarg Tine Fotballskole. Vi har som alltid en søskenmoderasjon på kr 100 pr barn som deltar. Ved påmelding etter fristen ilegges et etterpåmeldingsgebyr på kr 250 og et tilsvarende beløp ved avmelding etter fristen.

Påmelding:   Påmelding til Bjarg Tine Fotballskole gjør du enkelt og greit på våre nettsider – www.bjarg.net. Både påmelding og betaling foregår på internett. Den er ikke gyldig uten at  både registrering og betaling er gjennomført. Fristen for gyldig påmelding er 16. juni. Vi tar forøvrig forbehold om at det kan være fullt før, så skynd deg med påmeldingen!

I forbindelse med påmelding understreker vi at det er barnets navn som skal registreres med foreldrenes e-post og mobiltelefonnummer. Vi ber også foreldrenes navn legges inn i feltet «organisasjon». Har du spørsmål utover det som blir beskrevet her er det ingen grunn til å nøle med å ta kontakt per e-post.

Påmelding her:  http://kxweb.no/portal/public/event/signup.do?siteId=135&eventId=27852

Kontaktperson for Bjarg Tine Fotballskole:  Arne O Thomassen, fotballkoordinator IL Bjarg / E-post: fotballskole@bjarg.net

 

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products