G19 VANT VAREGG CUP 2017

Vårt fremgangsrike G19 lag vant for noen uker siden Åsane Cup 2017. Denne helgen vant laget Varegg Cup 2017. Dette lover godt for årets kamper i G19 1. divisjon.

Les her hva laget selv skriver om Varegg Cup 2017:

I gruppespillet havner Bjarg i pulje-D sammen med Kjøkkelvik/Olsvik og Voss 2. Det blir to kontrollerte seire, hvor vi vinner 5-0 mot Voss 2 og vi vinner 3-0 mot Kjøkkelvik/Olsvik. Bjarg står som gruppeledere, og møter dermed andreplass i pulje-J som ble Gneist.

 

I sluttspillet starter det med åttendedelsfinale mot Gneist, hvor vi må kjempe for seieren. Dette ble en tøff kamp, med jevn motstand, men marginene var på Bjarg sin side da vi vant 2-0.

Videre til kvartfinalen møter vi Arna-Bjørnar 1. Et lag med mye vilje, dermed ble dette også en jevn kamp hvor vi virkelig måtte kjempe for å vinne. Vi leder 1-0 til pause, men får mål imot oss på begynnelsen av 2 omgang. Dette ble videre enn duellkamp. Vi klarte å stange inn 2-1 på corner, og videre fant vi mer roen og klarte å etablere mer spill etter vi tok ledelsen igjen. Enda et mål på hode kommer sent i 2 omgang, og kampen ender 3-1 til Bjarg.

I semifinalen møter vi Varegg 1, et relativt fysisk lag hvor fysikken vår blir enda en gang satt på prøve. Vi har ganske god kontroll på kampen jevnt over hele, og vinner 2-0.

I finalen møter vi Sædalen 1, et godt spillende lag med mye trøkk. Dette blir en jevn kamp, med mye opp og ned fra begge sider. Det blir slått mye langt og dueller blir viktig i denne kampen også. Når det er 2 minutter igjen scorer vi et litt ”rotete” mål, der vi akkurat klarer å pirke ballen i mål etter et corner. Bjarg vinner 1-0.

Bjarg har prestert godt i Vareggcup de siste årene, og vi står igjen med gull fjerde året på rad! En god prestasjon for Bjarg G19.

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift