U8 på Future Stars Cup

Lørdag 1.april var det Holmen Rød som stilte med lag i Future Stars Cupen i Ski Ishall.

Siste cup for sesongen gikk av stabelen første helgen i april. Cupen gikk over to dager og Holmen hadde meldt på to lag, som hver spilte en dag. På lørdagen troppet jeg derfor opp sammen med halve Holmengjengen for å heie fram de siste seirene for denne sesongen. Og Holmen Rød som spilte på lørdagen leverte.

Første kamp var mot Hasle-Løren og vi ble servert bra lagspill, flotte pasninger og gode redninger. Jaden Riksfjord scoret mål nr 1, og jubelen var stor fra tribunen. Hasle-Løren utlignet før gjengen tok en liten 2minutter pause før neste periode. Shreyas Danve satte Holmen sitt andre mål før Sander Rostad-Jensen satte sin egen retur i buret og sørget for en 3-1 ledelse. Hasle-Løren fikk med seg ett mål til før første kamp var over og Holmen gikk seirende av banen. 

Etter en times avslapning med både pølser, vaffler og iPader med hockeyunderholdning var det klart for kampen mot Storhamar. Her møtte vi et lag som hadde bestemt seg for å vinne, og de ga våre små håpefulle en tøff kamp. Storhamar fikk første målet, men sannelig tok ikke keepern til Storhamar å utlignet i Holmen sin favør. Ingen Holmenspiller fikk æren for dette, men mål er mål, er det ikke? Johannes Oliveria Knudsen tok Holmen opp i ledelsen før Storhamar igjen utlignet før pause. 2.periode var Storhamar sin, men Holmen-gjengen gjorde en suveren innsats. Zion Flores gikk på isen når det var to minutter igjen og puttet Holmen sitt tredje og siste mål før kampen endte 6-3.

Etter kun 5 minutter pause var det klart for siste kamp for Holmen Rød denne sesongen. Og nå var det en sliten gjeng som gikk på isen klare for første periode. Det tok mye krefter og hard jobbing for at denne kampen skulle få sitt første mål, men Zion Flores fikk omsider lurt pucken inn i buret til Grüner. Eirik Angeltvedt satte mål to før Grüner sørget for en redusering. Etter flere forsøk var det Elvira Stavnes som puttet Holmen Rød sitt siste mål for sesongen før kampen endte 3-1 til Holmen. 

Premieutdelingen gikk av stabelen på isen, og velfortjente medaljer ble delt ut til alle spillerne. 

Det er tydelig at hard jobbing lønner seg, for den progresjonen disse små har hatt denne sesongen er meget imponerende. Jeg må få takke alle dere som gir så mye av deres tid for at våre små ha det så gøy og lære så mye som de gjør. Tusen takk! :) 

Facebook

Instagram

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift