LAILA GARNES NYTT ÆRESMEDLEM ULLEVÅL IL

På Turnavdelingens årsmøte i Ullevål IL den 27. mars 2017 ble Laila Garnes (75) tildelt Æresmedlemskap som er klubbens høyeste utmerkelse

LAILA GARNES NYTT ÆRESMEDLEM ULLEVÅL IL

På Turnavdelingens årsmøte i Ullevål IL den 27. mars 2017 ble Laila Garnes (75) tildelt Æresmedlemskap som er klubbens høyeste utmerkelse. I 1995 ble hun tildelt Gullmerket i forbindelse med at Ullevål IL fylte 75 år.

Laila Garnes (f. Schultz) begynte som aktiv jente i Ullevål IL-turn da hun var 7 år gammel. Ikke så merkelig, da hun er oppvokst i Moltke Moes vei i Ullevål Hageby. Nær Ullevål skole, hvor klubbens turnavdeling har hatt tilholdssted siden 1926. Laila Garnes deltok på kretsturnstevnet på Fetsund allerede i 1951 og på Ullevål stadion i 1953 for å nevne noe fra den tidlige aktive tiden. Laila er imidlertid best kjent i lokalmiljøet som instruktør i Ullevål turn gjennom flere generasjoner, både for barnepartier og for voksne damer. Fysioterapeuten startet som instruktør i Ullevål-turn midt på 70-tallet etter et pars års opphold i Kenya og har stort sett vært i klubben siden. De siste årene har hun sittet i styret, men steppet inn som vikar for barnepartiene ved behov.

Som klubbens hovedleder Ole-Henrik Støren uttrykte så beskrivende under overrekkelsen, -«alle mine tre barn har gått hos deg Laila og den eldste er nå 22 år».

Ullevål IL gratulerer og takker!

Tor Audun Sørensen

Hovedstyremedlem

 

 

 

Høstsemesteret  2018
i Turn-avdelingen

starter 28.august.

Ukeplan finner du her.

Velkommen til trening i uke 34-2018

TURNSTYRET

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift