IK Vågs Hederstegn til Bjørn Terje Karlsen og Terje Olsen.

Bjørn Terje Karlsen og Terje Olsen tildelt Hederstegn på IK Vågs Årsmøte 22.03.17.

På IK Vågs Årsmøte onsdag 22.03.17 ble Bjørn Terje Karlsen, fra Barne- og friidrettsgruppa, og Terje Olsen, fra Håndballgruppa, tildelt klubbens Hederstegn.
Følgende ble sagt under tildeling til Bjørn Terje Karlsen:

Bjørn Terje Karlsen startet som trener for sin datter i 2004 helt til Barne og Friidretten måtte legge ned driften høsten 2005.  November 2006 kom Ida Markussen tilbake til IK VÅG sammen med Elke Udelhoven. Bjørn Terje og Elke stod da i spissen for å starte opp igjen driften av IK VÅG Barne og Friidrett (BOF).

Siden den tid har Bjørn Terje bidratt på alle måter. Rekruttering, trener, leder, sekretær utstyrsansvarlig osv. Listen er lang og lenger enn dette.  Han har bidratt til å få fart på barneidretten i Slettheia, satt i gang en spesialgruppe for inaktive barn sammen med helsestasjonen - og nå det siste hvor han bygger opp en treningsgruppe for barn med ulike psykiske handicap sammen med fritidsetaten.  IK VÅG BOF har tilbud på alle 7 barneskolene i Vågsbygd og BBjørn er primus motor for oppstart hver høst.

Hans iherdige arbeid har bidratt til at IK VÅG BOF har kunnet utvikle friidrettsutøvere høyt oppe på norsk junior nivå som har deltatt i NM og Nordiske stevner i friidrett og mangekamp.  I tillegg har Ida Markussen fått støtte til å drive på internasjonalt toppnivå gjennom flere år.

Bjørn Terje har lovet å fortsette sitt fantastiske engasjement i flere år fremover, noe vi setter utrolig stor pris på.  Han er en meget verdig mottaker av klubbens hederstegn.

Følgende sagt om Terje Olsen:

Vi som har vært i håndballavdelingen av IK Våg har sett den særskilte innsatsen Terje har gjort, og Terje har vært her lenger enn de fleste. Alle foreldre og spillere i IK Våg har vært borti Terje. Han stiller sent og tidlig i Karusshallen for å sørge for at gjennomføring av vanlige kamper, turneringer og andre arrangement går etter planen. Det begynner med at han åpner hallen, sørger for at kiosken er rigget og at sekreteriatet er satt opp. Alle nye i sekreteriatet får vennlig opplæring i klokka, og alle som ikke husker denne til neste gang de skal der får repetisjon av denne.

Terje er en som gjør noe. Da han fant ut at bruksanvisningen til sekreteriatet var vanskelig og dårlig, den som følger med klokka, så lager han en egen til benyttelse i Karusshallen. Han løser ting. Han sørger for at kiosken i Karusshallen til enhver tid har de varene vi skal ha, han kjøper inn alle varer på tilbud og får veldig ofte disse billigere for IK Våg enn om vi skulle kjøpt det gjennom grossist.

Terje er håndballavdelingens arrangementsansvarlig. For oss som arrangerer Cameron-cup, så betyr det utrolig mye det arbeidet han gjør. Han ordner med overnatting for lagene på skolene i byen, noe som er et veldig stort arbeid. Da turneringen var ferdig i fjor, så fikk Terje spørsmålet: Har du hatt av deg skoene i år Terje. Nei ikke siden fredag morgen. Å drive den delen er en heldøgnsjobb, og den tar han alene.

Vi som er i styret og foreldre, setter veldig stor pris på det arbeidet Terje gjør. Men for å si det slik, så merkes denne innsatsen også utover IK Våg. Jeg tok en gjennomgang av mailen min i går, og jeg finner tilbakemeldinger fra dommere som gleder seg til å komme og dømme i Karusshallen fordi det er så godt forberedt i forkant, men garderober, når banen er ledig, hvilke drakter lagene har, og kart. Når andre lag skal komme på besøk utenbysfra, så får disse all info om kampsted, oppvarmingsmuligheter, garderober, butikk, kart og alt de må ønske seg før de kommer. Dette setter de stor pris på, og gir tilbakemelding om det etter endt arrangement. Det er klart at det varmer faktisk ikke bare for Terje å høre det, det er godt for hele klubben at andre lag og dommere synes det er fint å komme til oss.

Terje begynte å gjøre en jobb for oss da dattera begynte å spille for IK Våg. Heldigvis for oss, så sluttet ikke du Terje med IK Våg da hun ikke lenger spilte. Dette hederstegnet er ikke noen avslutningsgave, det er det viktig å poengtere. Vi ønsker og håper at du vil holde ut med oss i veldig mange år til.

 


ALLE klubber og grupper gratulerer med tildeling !!!

 

 

Følg oss på Facebook!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift